Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0943 – Postkort fra Bornholm

Jeg er netop hjemvendt fra  3 fantastiske dage på Bornholm. Her får I et postkort blot for at lade jer vide, at jeg i den grad lever – tre dage føles mentalt som en hel uge, fordi solen har slikket os fra daggry til nat.

Jeg håber, I har nydt pinsen derude? Jeg kan forstå, at ikke alle har været lige så heldige med vejret, som vi, der var på Bornholm. I skal få mere om vores tur, men jeg vil bruge lidt tid på at samle billeder og informationer til et ordentligt indlæg. I må nøjes med disse stemningsbilleder i første omgang.

BORNHOLM_24

BORNHOLM_22

BORNHOLM_37

BORNHOLM_28

BORNHOLM_2

BORNHOLM_21

Jeg har en del indlæg, som presser sig på, så alt efter hvor hurtigt, jeg kan have dem klar til jer, er der lidt af hvert i vente.

Rigtig god dag, I har en kort uge foran jer, det er allerede tirsdag jo 🙂

English recap: I took some days off and went to Bornholm, a danish island full of natural beauty and charm. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.