0
Dame-halløj

No. 0953 – Sommer inspiration og tanker om tilværelsen

Sommer inspirationen handler for mig i korte træk om at tage livets nuancer til sig. At lægge mærke til de små ting, give plads til hverdagslykke og slappe af i tankerne. Jeg får lyst til forandringer, når det bliver sommer – mit hjem, min stil og min tilgang er klar til nyt!

Inspiration_summer_fashion_tendenser_interior_indretning_bolig

Det fine stilleben (kilde her) er en fin inspiration, og jeg tror jeg vil samle hvidt porcelæn til at blande med mine apotekerflasker. Det vil se ret godt ud i vores nye stue, især når de hvide/lyse billeder kommer op på væggen.

Katten er bragt ind i collage lidt symbolsk, selvom min kære mand stensikkert vil føle, det er ren afpresning. Jeg elsker kattepersonligheden – de er i nuet og udstråler altid en lidt arrogant livsnydelse, som jeg er meget betaget af. Katten på dette billede (kilde her) suger helt sikkert livet til sig, ligesom jeg selv gør. I ved jo nok, at jeg forlod mit tidligere job i vinters, og det har været rigtig godt for mig. Jeg har fundet en bedre balance i tilværelsen og suger virkelig hver eneste dag til mig. Jeg tænker på, hvor længe den følelse kan vare ved?

Når det er sommer, springer der altid en lidt mere boheme-agtig pige ud af mig – det er sjovt som sæsonerne kan afgøre ens stil, men jeg er altså en klassisk vinterpige og en boheme sommerpige. Den der løse fletning omkring hovedet (kilde her) mangler jeg endnu at mestre sådan rigtig godt, men jeg er vild med udtrykket. Striber er for mig også essensen af sommer, og outfittet med stumpede stramme jeans, vans og en stribet trøje, er lige i øjet! (Kilde her)

Min hjerne er gået i symaskine-mode, og jeg har ikke timer nok i døgnet til at få syet alle de små fine sager, som jeg har i hovedet. Mest til pigerne, fordi jeg elsker at sy flæser og vingeærmer på alting. Blusen, jeg har fundet, er fin og forårslet, og jeg er vild med ærmet og den fine sløjfe i nakken (kilde her).

Blonder, både til det ene og det andet, er jeg bare vild med. Jeg har fået øjnene op for nightgowns (negligés), og har både nogle vintagemodeller (som jeg har vist jer her) og nogle fra det italienske brand Intimissimi, som producerer blonderne maskinelt for at undgå kradsen. Blonde BH´en her er altså vældig fin, synes I ikke? (Kilde her).

Mens sommeren er i fuld gang, arbejder et gartnerhold på at gøre vores forhave anstændig. Vi har længe drømt om at ændre den, og nu er det på vej til at blive en realitet. Der kommer græs, hvidt skagensstakit og et blomstrende træ og jeg kan slet ikke vente til det står færdigt. Jeg faldt for billedet med det japanske kirsebærtræ, som selvfølgelig symboliserer drømmen.

Sidst men ikke mindst, så spiser vi is – meget is. Jeg spiser lidt af hvert lige fra de gode Carte d´Or opskrifter, jeg har delt med jer (her) til Isis-varianterne uden sukker. Isis lancerer en nyhed med lakrids og vanilleis som ispind, dem skal jeg helt sikkert prøve, men jeg skal også prøve denne opskrift på koldskålsis.

Kan du mon genkende min inspiration eller er din en helt anden? Er jeg den eneste, der er til sommerstriber, bliver mere glad og frisk om sommeren, vil indrette mit hjem påny og spiser is? Lad mig høre, hvordan din sommerstemning ser ud 🙂

PS. Ovre på webshoppen er der Summersale – brug rabatkoden “SOMMER” og få 15% på din ordre, hvis den overstiger 399 kr. Gå til shoppen her.

English recap: Summer inspiration on the mood board today. I get almost bohemian and relaxed in the summertime – I loooove life, and ice-cream and get in the mood to make changes in the garden as well as the interior.

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.