Udgivet i 13 kommentarer

No. 0959 – Mine designs er blevet til en brudekjole

snitmønster_brudekjole_by.bak for How to do fashion_7

Jeg har designet en nederdel og bluse, som er blevet til en todelt brudekjole. Jeg har stået model til billederne af kjolen, som du kan se her – og du kan vinde den!

Som I ved, har jeg designet to snitmønstre for Nanna, How To Do Fashion, og nu er hun lige på nippet til at lancere hele molevitten.

Nederdelen kalder vi “No 2 Kerteminde” og blusen kommer til at hedde “No 3 Kastrup”. Grundmønsteret kan med små ændringer skifte udtryk og form, hvilket Nanna kommer til at illustrere løbende på sin blog, bl.a. med super god hjælp fra hendes video-vejledninger.

snitmønster_brudekjole_by.bak for How to do fashion_5.jpg

Vi besluttede for længe siden, at sættet skulle prøves af som en casual brudekjole, dels for at række ud til alle de kommende brude, der lige som jeg selv, leder desperat efter en “pragmatisk model”, dels for at vise, at man rent faktisk selv vil kunne sy en pæn brudekjole. Jeg synes, det er lykkes rigtig godt og jeg må tilstå, at jeg sådan lidt ville ønske, at jeg kunne blive gift igen. Godt man lige kunne stå brudemodel så 🙂

snitmønster_brudekjole_by.bak for How to do fashion_3 kopi
snitmønster_brudekjole_by.bak for How to do fashion_1
snitmønster_brudekjole_by.bak for How to do fashion_2

Brudekjolen kan du vinde ovre hos Nanna og hun har selvfølgelig taget højde for, at vi kvinder kommer i flere størrelser, så den kan både lægges ud og tages ind. Du må lige læse nærmere om det ovre hos Nanna (her), hvor du også skal lægge din kommentar for at deltage. Her må du også gerne lægge en kommentar, for jeg er indrømmet rigtig nysgerrig efter at høre, hvad I synes om vores projekt?

Rigtig god aften 🙂

13 tanker om “No. 0959 – Mine designs er blevet til en brudekjole

 1. Den er smuk, Dorte! – det er “bruden” også… 😉
  Og hvor er Nanna bare dygtig.

  1. Ja, Nanna er SÅ dygtig og jeg er så stolt og glad for at hun ville samarbejde med netop mig. Det har været utrolig sjovt og nu er det bare endnu sjovere, fordi resultatet er på plads. Det glæder mig at høre, du kan lide det. Rigtig god dag 🙂

 2. Det er blevet sindsygt godt jeres samarbejde, er specielt vild med overdelen :0) Du ser fantastisk ud i sættet :0)

  1. Kære Katja.
   At høre det fra dig, giver mig et ekstra skulderklap, så tusind tak for det. Også for komplimentet 🙂

   Rigtig god dag, kh Dorte

 3. Den er simpelhen fantastisk smuk. Den ville jeg meget gerne bære den dag jeg skal giftes. WAUW. Og hvor er du også bare smuk Dorte.

  1. Ih tak altså Simone, får helt røde kinder. Skal du giftes? Du må da lige over og deltage i konkurrencen så 🙂

 4. Æstetisk, rent i snittet og en smuk helhed. Har følelsen af “must have” – det sker ikke så tit i mit kritiske modeunivers.
  Blev gift sidste sommer, så jeg håber meget det vil tage sig ud i evt sort. Hvordan kan jeg få mønsteret?
  Mvh Helle

  1. Mønsteret får du fat i via Nanna (følg linket i indlægget). Nederdelen er lige på trapperne og kan forudbestilles nu til 30%, mens blusen lanceres i midten af juli og derfor er lige knap klar endnu. Jeg er RIGTIG glad for at høre, den går gennem nåleøjet hos dig – tak for de pæne ord 🙂 Kh. Dorte

 5. Den er simpelthen så fed! Vil straks gå over til Nanna og læse mere 🙂

 6. Super smuk kjole – jeg vil giftes!
  /tina

  1. ha ha, ja og jeg vil giftes igen 🙂

 7. Wauw!! Jeg har ledt ALLE steder efter en top som denne til mit bryllup i august ’15.
  Har du syet den? Og kan du betales fra at sy en mere?

  1. Hej Gertrud. Nu kan jeg jo regne ud, at tiden er knap for dig, og jeg syr desværre ikke til andre, men som jeg skriver, kan toppen købes som snitmønster og syes – så hvis ikke du selv har modet til det, kan det jo være, at du kender nogen som har 🙂 Jeg håber, du får en fuldstændig magisk bryllupsdag og ønsker dig alt vel. Klem fra Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.