Udgivet i 8 kommentarer

No. 0968 – Today I love…

stue_ruskus 2

Jeg er forelsket i en busk og jeg tror I forstår hvorfor. Smukke dybviolette blade pryder min stue i dag.

Den hedder Ruskus og jeg købte buketten i Torvehallerne i går. Den busk skal plantes på min matrikel og det kan kun gå for langsomt. Den er da smuk, hva?!

stue_ruskus 3
stue_ruskus1

8 tanker om “No. 0968 – Today I love…

 1. Man skal passe på ikke at forveksle nogen af ordene med dusk i det her indlæg. 😉
  Men fin det er den.

  1. ha ha, ja det ser jeg nu… man skal i det hele taget passe på med at lade autocorrect slippe afsted med for meget. Har lige opdaget at jeg har en del rettelser til det engelske indlæg, som AC´en har været lige lovlig “god” ved 🙂

 2. Det er jo parykbusken du har forelsket dig i, hvis du boede her i nærheden kunne du få alle de “duske” du ville for jeg har den i haven og den bliver flittigt skåret tilbage da den gror ret voldsom men smuk det er den også når den blomstrer, så ligger der et slør hen over busken, fuldstændig som en paryk.
  Eva

  1. Måske vi skal begynde at sende til Torvehallerne i fællesskab Eva? – det kunne da vist give en god skilling! Hva’ de Kjøwenhavnere ikke finder på! 😉

  2. Jeg har netop konstateret at en sådan busk bor i mine svigerforældres have, så det skal jeg total meget lukrere på fremover 🙂

   1. Så er jeg mere rolig 😉

 3. […] næste stilleben ligger allerede på bloggen, for det er dette – det sidste kommer lidt senere og jeg glæder mig til at høre fra jer, hvilket I bedst kan […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.