Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0969 – Så tømte jeg lige kontoen i H&M

Der er udsalgsvarer i H&M og jeg fyldte indkøbsnettet op med sommervarer til både mig og pigerne. 

Vi rejser på ferie om ca. 3 uger og derfor er jeg begyndt at hakke af på listen, hvad vi mangler til ferien. Vi manglede helt sikkert en ny bikini til mig – og et par afslapnings-kjoler til mig – og lidt sommertøj til pigerne – og et par armbånd osv. #detgjordeviheltsikkert

Ferie og udsalg_1 Ferie og udsalg_3 Ferie og udsalg_2 Ferie og udsalg_4

Jeg er planlæggertypen, så den første kuffert er på vej frem, så jeg kan begynde at lægge ting til side og få overblik. Der skal laves en liste – jeg elsker lister!

Margueritkjolen fik jeg for 40kr, den fine t-shirt kostede vist det samme (eller var det 50??), den grå kjole er fra deres Conscious collection hvor man får 3 for 2 og de koralfarvede shorts, dem var jeg bare vild med.

Jeg selv faldt for en klassisk bikini i bordeaux, hvilket jeg aldrig har ejet før, men farven er skide god på en brunet krop og jeg bilder mig ind at en tan kombineret med denne farve total vil dække over maven, som ikke er flad. Tror I det virker??

English recap: We are soon flying to Thailand to spend our 3 weeks of holiday and what better argument to re-equip both the kiddos and myself? All is from H&M, mainly sales goodies.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.