Udgivet i 8 kommentarer

No. 0946 – Blødt sengetøj // Ahh, god kvalitet

AUPING 5

Reklame for Auning Scandinavia

Sengetøj i god kvalitet, blødt og i skønne farver. Det er hvad jeg taler om i dag, men nu hvor vi har fastslået, at jeg er ved at blive gammel, så kvækker jeg også lidt om luksussenge og investeringer.

Jeg er lidt af et luksusdyr, når det kommer til sengetøj og jeg svømmer i disse dage hen i nydelse, når jeg kaster mig i dynerne.  De sidste mange år har vores favoritsæt været et lavendelfarvet linned i bomuldssatin fra Magasin, som har vist sig at være overraskende lækkert, selv efter flere års brug. Uanset hvilke andre dyre og ellers lækre mærker, som HAY, som er flyttet ind, så har Magasins linned altså vundet hver gang.

Nu er jeg blevet introduceret til Aupings Gradient sengetøj, som har indtaget dynerne herhjemme og jeg har på fornemmelsen, at det kunne gå hen og blive en konkurrent til Magasin-sættet. Det er åhhh så blødt, mere end jeg havde forestillet mig og jeg er desuden vild med udtrykket og de sarte rosa farver. Håber det stadig lever op til forventningerne, når det er blevet vasket flere gange.

AUPING 1
AUPING 2
AUPING 3

I soveværelset har vi meget længe talt om at lave et hovedgærde, som kan give lidt hotelstemning, men af en eller anden grund, bliver opgaven ved at ligge længere nede på to do-listen.

I forbindelse med at jeg er blevet introduceret for Auping, er jeg også blevet fortalt om deres luksussenge. Hvis jeg frit skulle vælge fra Aupings serie af senge, så skulle jeg have elevation, en zonevenlig madras til skulderpartiet og et hovedgærde. Den der hotelstemning kan man jo få helt uden at skulle igang selv med værktøj, stof og diskussioner, he he.

Skulle jeg selv ud og investere i en Aupingseng, ville jeg være meget i tvivl om jeg skulle vælge Criade eller Essential – Essential er smukkest, synes jeg, og så er det deres mest bæredygtige model, hvilket jeg gerne støtter. Criade har til gengæld den fordel, at madrassen er lavet til at kunne “splitte”, så elevationen fungerer i hver side, men uden at man føler, at man ligger på hver sin side, når madrassen er nede. I kan nok høre, at vi er lidt nysgerrige herhjemme og rent faktisk overvejer at investere i en luksusseng. Det er lidt af en investering, men jeg har også bare på fornemmelsen, at det er pengene værd.

Nå, jeg kan jo godt høre, at jeg lyder som en halvgammel sengenørd, men sengenørd kan jeg nok ikke titulere mig selv. Blot har jeg netop tilbragt 3 dage på en sovesofa på Bornholm, hvilket bestemt ikke var smart for min ryg. Pludselig lå temaet mig MEGET mere på sinde, end det tidligere har gjort.

Er der nogle af jer, der har fokus på gode senge, kvalitetslinned osv.? 

8 tanker om “No. 0946 – Blødt sengetøj // Ahh, god kvalitet

 1. Glæder mig til konkurrencen! Har haft lyst til at købe det sengetøj siden Emily Salomon bloggede om det for noget tid siden 🙂

 2. Hvor ser det lækkert ud! 🙂

 3. Ser virkelig også fint ud! 🙂 mht. Magasins linned, er det så noget specielt? Skal nemlig selv ud og finde noget, og det er for dyrt til fejlkøb…;)

  1. Jeg ved ikke hvad du mener med “specielt”. Det er bomuldssatin men føles mere blødt, en anelse tyndere og dermed mere knitrende/levende end f.eks. de sæt vi har fra HAY (som jo også er lækre vel at mærke). Vi har bare været glade for det, fordi farve og kvalitet har vist sig at være virkelig holdbart. Jeg har lige lagt link ind øverst i indlægget til et andet indlæg, hvor du kan se sengetøjet. Håber mit svar kan bruges 🙂 Kh. Dorte

 4. Du må altså virkelig have en TOTALT overbærende eller bare ultra feminin mand!? 😉

  1. Ha ha ha, OVERBÆRENDE ja (!!) I meget høj grad, men feminin, det vil jeg nu ikke kalde ham 🙂

   1. LOL! Man kan vel også godt være maskulin og stadig kunne lide lyserødt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.