Udgivet i 12 kommentarer

No. 0965 – Nårh, denne gamle sag?!

Vintage outfit_dress_retrokjole_11

Genbrugstøj, er det noget for dig? Jeg elsker at smutte forbi genbrugen og kigge tøjrækkerne igennem og finde guld. Lige for tiden gider jeg godt min gamle kjole, som jeg viser jer her. 

Der er sikkert mange af jer, der aldrig kunne drømme om at købe en genbrugstøj (det hører jeg i hvert fald ofte), men jeg ynder nu at slå et smut forbi Røde Kors og gøre et kup. Ind imellem bliver det til en skjorte eller kjole, som i lige så høj grad ender som en pyntegenstand i soveværelset, og kun sjældent tages i brug. Det gør ikke noget, for typisk har jeg ikke betalt en høj pris og glæden ved at kigge på noget smukt er for mig lige så udsøgt, som rent faktisk at iklæde mig det.

Vintage outfit_dress_retrokjole_4.jpg

Kjolen her har jeg haft i mange år. Den er umoderne i snit, men klædelig og jeg er glad for den. Nogle år har jeg slet ikke haft den på, men det seneste halve år har den altså kaldt på mig igen. Kan du se hvorfor, eller er jeg alene med min begejstring? (Her ville det være rart med lidt opbakning, ha ha) 🙂

Vintage outfit_dress_retrokjole_8
Vintage outfit_dress_retrokjole_1
Vintage outfit_dress_retrokjole_2
Vintage outfit_dress_retrokjole_5
Vintage outfit_dress_retrokjole_6
Vintage outfit_dress_retrokjole_3
Vintage outfit_dress_retrokjole_9

Skoene er også købt brugt på et loppemarked for nylig og jeg har boet i dem lige siden.

Husk i øvrigt at kigge forbi Nanna, som skriver en masse om mine designs disse dage. Hun giver endda 30% intro-rabat på mit første design, og taler lidt om, hvor vidt hendes workshops skal overleve. Gå til Nannas blog her.

English recap: I love to find a vintage dress and have no scruples in wearing something that others have worn. I actually like the thought that the dress has a history. This dress is actually very unfashionable but I like it a lot and have had it for several years now. Do you like it or am I alone with the excitement of this dress?

12 tanker om “No. 0965 – Nårh, denne gamle sag?!

 1. Wauw er helt vild med printet! Kan godt forstå du passer på den 🙂
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  1. Ja det er altså helt særligt, den der blomsterbund, som nærmest er lavet til kjolens snit 🙂

 2. Total opbakning fra min side. Jeg Køber stiv den slags kjoler i genneren og elsker dem

  1. Fedt! Man får jo også masser for pengene på den måde og ofte er det i en bedre kvalitet 🙂

 3. Den er vildt flot! Jeg er tit omkring genbrugserne i Kbh, finder sjældent noget men elsker at ose

  1. Tror de bedste genbrugsbutikker er dem i provinsen – mange gange er noget populært i København, som provinsen ikke på samme måde har “øjne for”, så det lykkes oftest mig at gøre et godt kup i provinsen. 🙂

 4. Ihhh den er fiiin<3 Jeg er stor tilhænger af genbrug – til hele familien og boligen! Thumps up herfra!

  1. Fedt – ja til boligen er det især godt ikke?! Og børnetøj og legetøj… tror der er mange voksne, især mænd, som slet ikke kan overtage tøj fra andre… dejligt at høre, du er enig 🙂

 5. Den er super fin!! Sig til hvis du bliver rigtigt træt af den en dag…så overtager jeg den gerne 🙂

 6. Jeg er vild med den

 7. Den er godt nok fin : ) Jeg er også til genbrug… får da lige lyst til en genbrugsrunde i byen ; )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.