0
Hverdag & opdragelse Løst og fast

No. 0971 – Hverdagsnydelse

Her er lidt af alt det, jeg allermest nyder i vores hverdag for tiden.

Jeg synes, vi nyder vores tilværelse lige for tiden, og selvom vi sagtens kunne finde udfordringer at fokusere på (sådan er det jo, vores liv er ikke perfekt eller noget), så har vi pt. overskudet til at trække lidt på skuldrene og bare nyde.

Stue 3 Glutenfri 1 hverdag 1 Processed with VSCOcam with f2 preset

Briller_design_billige_foof

stue_ruskus 2

Skyris_3

stue 1

Glutenfri småkager 2

Her på det seneste har der været fart over feltet og også på bloggen har der været mange dage med to indlæg. Det er skønt at have travlt, ikke mindst er energien der til at få rykket på et par store projekter herhjemme – det ene er tankerne om en kostomlægning og det andet er en generel forbedring af vores hjem.

Billederne afspejler ting, jeg glæder mig over for tiden:

1) Nye indretningsmuligheder i vores “nye” stue (se evt. mere af den her)

2) Masser af god inspiration til en glutenfri tilværelse – ikke mindst fra jer læsere, som har delt links og erfaringer her, på Facebook og ikke mindst per mail. Tak! Vil du vide mere om mine glutenfrie overvejelser, så kig forbi her

3) Terrasseliv – godt nok regnvejr på billedet, men selv i regn nyder jeg synet af vores skønne oase

4) Verdens dejligste (og mange dage meget sure) piger – det må være hårdt at være 4 år

5) Nye briller fra foof og hurra for at min hjerne langt om længe er begyndt at samarbejde med øjnene igen – mere om den historie her

6) Grønne (eller skulle man sige viollette) åbenbaringer – smukke grene og info om deres herkomst her

7) Jeg har fået gang i min ismaskine – forsøgte mig med skyr softice med kokossukker og karamel. Det var godt, men jeg skal lige prøve konsistenser mv. af et par gange endnu, før jeg bliver helt tilfreds

8) Kasperkasper mobilen i min stue – elsker den, og den minder mig om nogle vigtige tanker, jeg havde tilbage i sidste efterår, hvor jeg stod på FINDERSKEEPERS. I går åbnede de for tilmelding til efterårets FINDERSKEEPERS-marked i Aarhus, og jeg har valgt at stå over og dermed stå ved min beslutning, som jeg fortalte om forleden (i dette indlæg)

9) Glutenfrie havregryn småkager, som jeg bagte efter at have set opskriften hos hende her – de var gode og skal helt sikkert gentages!

Mon ikke også du går og nyder tilværelsen og sommeren? Jeg håber det – alle skal være glade og nydende, især om sommeren 🙂

English recap: Just glimpses of everything I love and enjoy at the moment.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.