Udgivet i 4 kommentarer

No. 0952 – Besøg Gråmyr på Bornholm

Bornholm har så meget at byde på, men Gråmyr må du ikke gå glip af, hvis du skal besøge øen. Vi tilbragte nogle næsten eventyrlige timer ved den lille sø i Gudhjem Plantage og jeg kunne selvfølgelig ikke begrænse mig med kameraet.

Som I ved, var vi på Bornholm i pinsen. Min mor er født og opvokset der, og i anledning af hendes 60 års fødselsdag, havde hun besluttet at invitere os til øen, for at væres sammen om at se øen med hendes øjne, heriblandt stod Gråmyr på hendes liste.

Vi havde en skøn tur. For det første slikke solen os fra vi slog øjnene op til vi gik i seng og Bornholm er nu bare magisk i solskin. Det var dejligt at have tid med min bror og hans børn, som vi alt for sjældent får set, da de bor på Fyn. Jeg vil gerne vise jer lidt mere fra Bornholm, men i dag handler det udelukkende om Gråmyr og jeg synes, I skal suge stemningen til jer gennem billederne her.

BORNHOLM_10 BORNHOLM_16 BORNHOLM_21

BORNHOLM_24 BORNHOLM_22 BORNHOLM_15

BORNHOLM_12

Gråmyr er en lille sø, som ligger i Gudhjem Plantage. Sidst jeg var der for ca. 8 år siden, var den fyldt med åkander, som dækkede søens overflade fuldstændigt. Denne gang var det en anden oplevelse, der begejstrede os. Der var klokkefrøer overalt og når de “taler”, lyder det så højt, at man simpelthen begynder at grine. Det kunne klinge så højt og så længe, når de gik igang, hvilket de “heldigvis” kun gjorde en gang imellem.

Vi spiste vores medbragte frokost der, kiggede på fører og salamandere, smed grene i vandet og slikkede sol på klippestykkerne. Jeg er ikke sikker på, at man via tour-guides bliver guidet til Gråmyr, når man besøger Bornholm, og vi var da også helt og aldeles alene ved søen hele tiden. Skal du til Bornholm, vil jeg give en stor anbefaling til dig om at lægge et smut forbi Gråmyr.

English recap: “Gråmyr” is a little idyllic lake outside of Gudhjem on the danish island Bornholm. We spend som hours there with our lunch and simply enjoying the sun, the loud speaking frogs and the silence. Are you going to Bornholm you should definitely pay a visit.

………………………………………

4 tanker om “No. 0952 – Besøg Gråmyr på Bornholm

  1. Hej Dorthe – nej hvor er der smukt, jeg har ikke været på Bornholm siden jeg var barn, det kunne da være på tide at tage tilbage til den smukke ø. Skøn kjole lille pigen har på. Knus A

    1. Hej Anya. Afsted med dig og tag familien med – det er ren magi, især når solen er med. KNUS

  2. […] Bornholm. The pictures today are from Gudhjem and Snogebæk – you can also pay a visit to this post, where we visited an idyllic little lake called Gråmyr which was a unique […]

  3. […] (on Bornholm) – homepage My posts from Bornholm (written in danish but with english recap) here and here Smukt Brugt – vintageshop across the road from Ingolfs Kaffebare – […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.