Udgivet i 2 kommentarer

No. 0957 – Oversigt over lækre gratis onlinemagasiner

Her er en liste over gratis onlinemagasiner. Jeg deler mine favoritter når det kommer til børnemode, livsstil, boligmagasin og eventyrlig formidling. Du må gerne dele dine favoritter med mig, som måske kan komme med på listen.

Jeg har længe ønsket at lave en oversigt til jer over de onlinemagasiner, som jeg selv er begejstret for. Der er jo ved at dukke rigtig mange af slagsen op, men jeg har svært ved at fornemme, hvor mange, der er bevidste om deres eksistens. Hvis du ikke allerede har taget fat på denne kilde til gratis masse-inspiration, så håber jeg, indlægget her kan været et startskud.

Det er ikke alle de nævnte, jeg læser hver gang, men de er nogle, som jeg ind imellem besøger kan lide i deres udtryk og indhold. Flere af dem er for mig æstetiske budbringere i højere grad end nyhedsformidlere – jeg holder mig til interiør- og livsstil, også i børnetemaet.

gratis online magasiner_favoritter_bolig_interior_børn_mode

Er der et online magasin, som du mener bør være med på min liste? Så link til det i kommentarfeltet eller send mig en mail. Hvis jeg er enig, så opdaterer jeg indlægget her og vil gøre det samme, efterhånden som jeg selv forelsker mig i nye.

Danske gratis magasiner, online

KEIKI_nummer 16

Dansk online magasin med fokus på børn (mode, feriedestinationer, børneværelser, kreative DIY´s m.v.). Udkommer hver måned.

Hent sensate issue af Keiki her

Boligcious Lookbook

Dansk online magasin med fokus på indretning. Her får du et gratis magasin svarende til de trykte, du kender, med boligreportager, nyheder, artikler, design, konkurrencer m.v. Udkommer hver anden måned.

Boligscious Lookbook her

enfantsterribles

Dette online magasin har et kunstnerisk og æstetisk fokus på fotoreportager af børn, børnefamilier og -mode. Det er et stort magasin med typisk mere end 200 sider og spækket med inspiration – også for dem, som ikke har børn, men som har interessen for det klassistiske og eventyrlige.

Hent det seneste issue af Enfants Terribles  her

Udenlandske gratis magasiner, online

Meet Minnie

Livsstilsmagasin med et grafisk islæt. Her bruges sort hvide billeder og pastelfarvede grafiske elementer og indholdet har fokus på design og mode og de finder ofte unikke produkter via Etsy til magasinet. Udkommer 2 gange årligt.

Hent seneste issue af Meet Minnie her

La Petite Magazine

Endnu et super lækkert og æstetisk udførst gratis magasin med fokus på mode og indretning i børnehøjde. Jeg er ikke helt klar over, hvor ofte de udkommer med nye issues.

Hent seneste issue af La Petite Magazine her

Som sagt, hører jeg gerne fra dig, hvis du synes et andet magasin skal overvejes på listen her.

English recap: This is my list of favorite online magazines that are free. I am planning to keep this post updated and to add new magazines to my list ongoing, so if you know of any within the interior or lifestyle genre please leave a comment with a link and I will consider to add it. 

2 tanker om “No. 0957 – Oversigt over lækre gratis onlinemagasiner

  1. Keiki er fast favorit her, men vil da lige lure på de andre også! Tak for fin guide 🙂
    Kh Henriette // blondinemor.dk

  2. […] Se hele magasinet (med flotte boligreportager, designnyheder, konkurrencer osv.) her – min artikel er at finde på side 32 (direkte link her). Vil du vide mere om Boligcious og de andre gratis online magasiner, som jeg holder af, så kan du se min oversigt her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.