0
Rejser

No. 0939 – Island // Reykjavík streets

Vi besøgte Island i et par heldige døgn sidste uge og jeg vil gerne dele mine oplevelser med jer. I dag får I billeder fra Reykjavíks gader og stræder og jeg tror minsandten af islændingene er kreative æstetikere, for hold op et inspirationsspam, jeg blev udsat for.

Min kære mand, som vist ikke har lige så mange farver forbundet med sine tanker, som jeg har, synes nok, at jeg stoppede op lige rigeligt mange gange. Men… jeg skal have det hele med; døren med den overraskende farve, omgivet af et køligt pastelunivers, det lave gule hus., kigget ind over fire haver, der nærmest falder over hinandens tæer, for at nå ud til hovedgaden, den i grunden grimme byggestil i skøn sammensmeltning med farvede pæle, naturmaterialer og kraner på havnen. Jo Reykjavík byder virkelig på inspiration på alle mulige måder.

Visit Iceland_Reykjavík streets 2

Visit Iceland_Reykjavík streets 5

Visit Iceland_Reykjavík streets 3

 

Processed with VSCOcam with f2 preset 2014-05-30 12.49.24 2014-05-30 11.33.23-1

Visit Iceland_Reykjavík streets 4

Visit Iceland_Reykjavík streets 1

Som en bibemærkning kan jeg konkludere at islændingene er flinke og utroligt imødekommende værter. Ikke en sur mine mødte vi, hvilket er bemærkelsesværdigt for sådan et par københavnere som os. Det var en dejlig oplevelse at møde Island og vi følte os så velkomne.

English recap: So last week we went to Iceland for two fantastic days. We walked the streets of Reykjavík and the inspiration was to find in every facade, around every corner and I believe the icelandic people must be aesthetics to their fingertips. I will share some more from the trip, but in this post I just felt like showing you the streets of Reykjavík.

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  4. juni 2014 kl 20:46

  Island er fantastisk! Jeg har været der hele 3 gang i mit ellers korte liv. Vi er så heldige at have nogle venner i Reykjavík, som vi besøger en gang i mellem. En god blanding af storby og smukke omgivelser. De har altid taget os med på ture uden for Reykjavík, hvor vi har set deres fantastiske natur – et land helt for sig selv! Jeg elsker at være der og er helt sikker på jeg skal dertil igen! 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   4. juni 2014 kl 22:27

   Det lyder da helt magisk at få insider-tours – jeg vil rigtig gerne tilbage og opleve mere. To dage var bestemt ikke nok, så vi måtte prioritere benhårdt denne gang 🙂

 • Reply
  Charlotte
  4. juni 2014 kl 22:59

  Nøjjj, hvor er jeg misundelig på jer – prøvede at få fat i de billetter, men det var helt umuligt og svært at komme igennem den dag. Håber også at koncerten var det værd 😉

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.