Udgivet i 3 kommentarer

No. 0939 – Island // Reykjavík streets

2014-05-30 11.33.23-1

Vi besøgte Island i et par heldige døgn sidste uge og jeg vil gerne dele mine oplevelser med jer. I dag får I billeder fra Reykjavíks gader og stræder og jeg tror minsandten af islændingene er kreative æstetikere, for hold op et inspirationsspam, jeg blev udsat for.

Min kære mand, som vist ikke har lige så mange farver forbundet med sine tanker, som jeg har, synes nok, at jeg stoppede op lige rigeligt mange gange. Men… jeg skal have det hele med; døren med den overraskende farve, omgivet af et køligt pastelunivers, det lave gule hus., kigget ind over fire haver, der nærmest falder over hinandens tæer, for at nå ud til hovedgaden, den i grunden grimme byggestil i skøn sammensmeltning med farvede pæle, naturmaterialer og kraner på havnen. Jo Reykjavík byder virkelig på inspiration på alle mulige måder.

Visit Iceland_Reykjavík streets 2
Visit Iceland_Reykjavík streets 5
Visit Iceland_Reykjavík streets 3
Processed with VSCOcam with f2 preset
2014-05-30 12.49.24
Visit Iceland_Reykjavík streets 4
Visit Iceland_Reykjavík streets 1

Som en bibemærkning kan jeg konkludere at islændingene er flinke og utroligt imødekommende værter. Ikke en sur mine mødte vi, hvilket er bemærkelsesværdigt for sådan et par københavnere som os. Det var en dejlig oplevelse at møde Island og vi følte os så velkomne.

3 tanker om “No. 0939 – Island // Reykjavík streets

  1. Island er fantastisk! Jeg har været der hele 3 gang i mit ellers korte liv. Vi er så heldige at have nogle venner i Reykjavík, som vi besøger en gang i mellem. En god blanding af storby og smukke omgivelser. De har altid taget os med på ture uden for Reykjavík, hvor vi har set deres fantastiske natur – et land helt for sig selv! Jeg elsker at være der og er helt sikker på jeg skal dertil igen! 🙂

    1. Det lyder da helt magisk at få insider-tours – jeg vil rigtig gerne tilbage og opleve mere. To dage var bestemt ikke nok, så vi måtte prioritere benhårdt denne gang 🙂

  2. Nøjjj, hvor er jeg misundelig på jer – prøvede at få fat i de billetter, men det var helt umuligt og svært at komme igennem den dag. Håber også at koncerten var det værd 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.