No. 0941 – Lyserøde blog øjeblikke

Sæt dig lige ned et øjeblik – skab dig et mentalt rum, hvor du går all in på lyserøde detaljer. Er du klar? Her er alt hvad dit lyserøde hjerte drømmer om – samlet i ét indlæg.

Jeg susede lige ned over bloggen en dag for ganske nylig, da det gik op for mig (og endda  overraskede mig !!), at der den seneste tid har været temmelig mange lyserøde indlæg. Det må I “undskylde” – godt nok er jeg fan af farven og følelsen forbundet med den, men jeg indser først nu, hvor meget plads den har fået på det seneste. Oh well, sket er sket, så lad os da tage et recap.

lyserød collage IGANG

1. Læskende sød jordbær og marengsis – se her
2. Pink burning skies fra Nordjylland – se her
3. Hjemmelade lemonade – se her
4. Fødselsdagsinvitationer til pigernes fødselsdag – se her
5. Lyserød kaffebrygger, som jeg har testet – se her
6. Børnefødselsdag – det indlæg har I endnu til gode 🙂

Jeg kan ikke engang garantere, at der kommer en lyserød pause, for allerede mens jeg skriver dette indlæg, ved jeg at endnu et lyserødt indlæg er på trapperne – endda med en konkurrence til jer.

I dag er det jo Fars Dag, så pigerne og jeg laver morgenmad, køber avis og skaber ro og fred, så far kan blive forkælet. Håber det lykkes – man ved aldrig med to fire-årige i huset 🙂

English recap: Lots of pink moments from the past month or two on the blog. 

madplan
Follow:
Share:

1 Comment

  1. 5. juni 2014 / 21:16

    Du skal skisme da ikke undskylde lyserøde øjeblikke. Dels er bloggen jo din, dels er lyserød jo en skøn farve 🙂 Jeg glæder mig til flere lyserøde indlæg. Kh. Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.