Udgivet i Skriv en kommentar

Mit kreative arbejdsrum

Glimt 2

Glimt fra mit kreative arbejdsrum, som er blevet ryddet op. Jeg efterlyser desuden en meget heldig vinder, som ikke har meldt sig endnu.

Det er lykkes mig at få ryddet op i mit arbejdsrum på førstesalen. Det var lidt af en opgave, men takket være et “instagram-loppemarked”, en stor sæk og et par piger, der var godt legende, kunne jeg tilbringe stort set hele søndagen i mit arbejdsrum, som nu er ryddet, lyst og dejligt. Jeg kan sidde ved sybordet og min kære Morten kan gå til strygejernet hver morgen uden at skulle bane sig gennem kasser og stofbunker. Det er helt rart.

Glimt 11
Glimt 8
Glimt 3

Så I lige mig i går med mine nye briller? Ellers skal I da lige gøre det (her).

Hedder du Helle Lyngsø Stoffregen? I så fald hører jeg gerne fra dig, for du har vundet to meget lækre sæt sengelinned fra Auping. Send mig en mail. Hører jeg ikke fra den heldige senest i morgen fredag, trækker jeg en ny vinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.