0
Bolig inspiration

No. 0938 – Nordisk soveværelse // Indretning

Nordisk indretning er et hit, også når der skal indrettes soveværelse. Mit soveværelse er mit fristed og derfor tænker jeg altid på måder at indrette det bedre på. I dag vil jeg vise jer et super fint nordisk indrettet soveværelse, som jeg er vild med.

Jeg foretrækker en lys og nordisk indretning, hvor der lægges op til ro og afslapning. For mig skal en seng i øvrigt være god og komfortabel, farven/tapetet på væggene skal være i lyse farve, hvis ikke bare hvidt, sengetøjet skal knitre, når man lægger sig til rette og lyset skal vælte ind i rummet, når man ruller gardinerne fra om morgenen.

Jeg er heldig at have sådan et soveværelse (se det her), men jeg søger altid ny inspiration og i dag er jeg faldet over dette skønne rum.

alvhem 27 alvhem 26

alvhem 29

alvhem 28

Kilde: Alvhem

Sengens placering fungerer rigtig godt og med de hyggelige lamper på væggen og det lyse blomstrede sengetøj, så emmer det af sommerstemning – jeg kan næsten mærke brisen, der svæver gennem rummet og føle det kølige sengelinned. Ahhh sikke en ro 🙂

Jeg brygger på et indlæg, muligvis to, om vores tur til Island, desuden kommer der en lille opsamling omkring børnefødselsdage.

English recap: What a perfect bedroom with calm nordic interior details. I just love it. The pictures are from alvhem, a swedish realtor. Want to take a look into my own bedroom? Visit here.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.