0
Bolig inspiration

No. 0945 – Nyheder fra IKEA // Retro relancering

Ikea lancerer i dag en ny retro kollektion af designs fra deres historie. Der er adskillige favoritter iblandt og hele kollektionen er klassisk og nem at indrette med.

Ikea gør det igen – skaber hype omkring lanceringen af en ny kollektion. Denne gang er det en ny “gammel” kollektion, idet Ikea har valgt at relancere nogle gamle Ikea designs. Kollektionen har et uimodståeligt retro-udtryk og jeg har høje forventninger til den. Især gulvtæppet er jeg ret begejstret for og så loftslampen med det tre sorte skærme.

IKEA_favoritter

Særkollektion ÅRGANG lanceres i dag,  11. juni, og rummer i alt 24 produkter, som både er porcelæn, tekstil, møbler og lamper. I bør nok skynde jer til butikkerne, for kollektionen forhandles kun i en begrænset periode. Mon ikke Ikea får succes med den? 

English recap: Ikea has once again succeeded in launching a new collection that everyone is waiting for. This time its 24 former Ikea designs that have been chosen for this special limited collection. My favorite is the carpet, which is yours? The collection will hit the shops today, june 11th.

 

 

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.