Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0961 – Skrivebordslampe med fokus på pris og design

Er du på udkig efter en fed skrivebordslampe? Kigger du efter design eller pris – måske begge dele? Jeg har tre gode bud i tre forskellige prisklasser.

Måske husker I, at jeg viste jer min nye skrivebordslampe (her). Jeg er ved at etablere mig et nyt home office, og mit hovede kredser derfor omkring alt i “home office genren”. Jeg har nu fået min bordplade hjem, men jeg mangler nogle bukke, så der går lidt endnu, før jeg kan vise det frem. Jeg kan næsten ikke vente – både til at få den ekstra plads, at få indretningen på plads og til at vise det til jer det færdige resultat.

Skrivebordslamper_design_billig_eksklusiv_dansk design

Den fine hide LED-lampe øverst til venstre er fra Ikea og koster 119 kr. Den står allerede herhjemme og jeg elsker den – ikke mindst, fordi jeg er imponeret over at kunne få en simpel, effektiv lampe med smukke linjer til så budgetvenlig en pris.

Anour har jeg skrevet om før, fordi jeg er vild med deres skulpturelle lange loftslamper (se her). Nu lanceres en skrivebordslampe fra firmaet, igen håndlavet i messing. LED-lampen er udført med touchfunktion og fremstår æstetisk og enkelt i sit design. De kalder den A_light og den sælges for ca. 7.400 kr. Se mere her.

FollowMe hedder den fine lampe med træhåndtaget. Det er også en LED-lampe , som har lysdæmper og kan genoplades via en USB-port – jeg er VILD med den og så den gerne flytte ind herhjemme. Lampen koster ca. 1.200 kr. Se mere her.

English recap: I am still working on establishing a new home office at our house and the theme has brought my attention on some beautiful desk lamps. They come in three different price ranges starting at 119 danish kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.