No. 0954 – Mine designs endelig ved at være klar

Jeg har designet en nederdel og bluse, som er blevet til snitmønstre for How to do Fashion. De er ved at være klar til at komme ud til alle jer, som syr selv og i dag har vi fotograferet modellerne i det skønneste sommervejr på skønne Amager.

Mine 2 designs er blevet til virkelighed og de er endt med at være aldeles skønne og lige som jeg ønskede dem. Meget snart ligger det første snitmønster klar til salg, så alle I dygtige sy-damer, kan prøve det af.

I dag har jeg været på photoshoot på Amager med smukke Nanna fra How to do fashion bag kameraet.  Nanna valsede rundt i clogs og hendes første mønstermodel “Dragør no1” og vi havde en fantastisk dag, som vi afsluttede på Ingolfs Kaffebar med rabarbersaft og ostemad.

DESIGNS_1 DESIGNS_2 DESIGNS_3 DESIGNS_4Jeg aner ikke, om billederne er blevet gode, ej heller hvordan tøjet klædte mig – omklædning foregik midt på Amager Strand, der var ikke et spejl og lysforholdende var til tider en udfordring. Det var især svært at se billederne på kameraets skærm, når man sådan stod i sollys, men jeg er sikker på, Nanna tager dem under kærlig behandling og får fine resultater ud af det. Jeg glæder mig til at se dem og til at den første model lanceres d. 1. juli. Det er en nederdel og vi kalder den “Kerteminde no 2”.

Nanna har skrevet lidt om processen her og jeg lover at give jer mere information og billeder, når jeg kan.

English recap: Today I went to the beach (Amager Strandpark) to do a photoshoot together with Nanna behind How to do fashion. My two designs are finally (almost) ready for the world and all of you sewing women and the first pattern will be up for sale by july 1st.

madplan

Follow:
Share:

5 Comments

 1. Katja Astrup
  19. juni 2014 / 8:53

  Billederne her er da skønne og jeg er sikker på det bliver rigtig godt med de 2 modeller da har tryllet frem :0)

  • 19. juni 2014 / 15:14

   Vi krydser da fingre, men Nanna skrev i går at det var blevet til 500 billeder, så der må da være lidt godt ind imellem ja 🙂

  • 19. juni 2014 / 15:14

   Mega meget ja, dejligt med “livstegn” fra dig, synes det er længe siden vi har kommenteret hos hinanden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.