0
Mode & shopping

No. 0948 – Sommerkjole med leoprint

Fordi I var så mange, der forgæves prøvede at skaffe jer en den kjole fra Kokoon, som jeg købte til nytår, tipper jeg i dag om en sommerkjole med leoprint. Jeg synes den minder godt om Kokoon kjolen, bare i en sommerlig udgave. 

I var så søde til at elske min leo kjole fra Kokoon blot for at blive skuffede over at den ikke kunne opdrives igen. Jeg tænkte at I måske ville blive glade for at se et rigtig godt alternativ? Jeg er faldet for en sommerkjole, som jeg synes nærmest kan kaldes en søster til Kokoonkjolen.

Dorte-Bak_kokoon-dress2-1024x708

Kjole, soft gallery_RAMONA-PEBBLES_1 kopi

Det er Soft Gallery, der laver kjolen og jeg fornemmer at den ikke forhandles såååå mange steder. Jeg har dog fundet den her (OBS. KJOLEN ER UDSOLGT). Jeg ønsker mig den – virkelig meget – men synes ikke lige jeg har råd desværre. Nu risikerer jeg vel så at I rydder hylderne 🙂

Kokoon kjolen kan du se mere til her og her. Indlægget er i øvrigt ikke sponseret. Det kunne jo godt lugte lidt af det, men nej, jeg havde bare lyst til at gøre jer glade – mon det virkede?

English recap: Since you all failed in finding the Kokoon dress up for sale anywhere I´ve found a “sister” with a summer feel. Maybe this dress could interest you as an alternative? It´s from Soft Gallery.

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Sara
  12. juni 2014 kl 21:29

  Åh, den er jo så fin! Kan desværre ikke finde den i den farvekombination nogen steder, og linket virker ikke længere, fordi den garanteret er blevet udsolgt i mellemtiden. Suk! 🙁

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   13. juni 2014 kl 9:14

   Ja det ser sådan ud, man må være hurtig (og heldig), men forhåbentlig kan den opdrives et andet sted 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.