0
Bolig inspiration

No. 0950 – Vores stue har fået en makeover {INDRETNING}

Vores stue trængte til ny indretning, så jeg har givet den en mini-makeover. Der skal ikke så meget til, og du kan sikkert selv give din stue en lignende tur.

Hvis du elsker indretning, så elsker du garanteret også lidt forandring i ny og næ, har jeg ret? Jeg var nået til et punkt, hvor jeg syntes, vores stue trængte til lidt forandring, så stille og roligt har en forandring fundet sted. Nu begynder vi at nærme os det resultat, som vi ønsker, eller skulle jeg sige, som jeg ønsker, for jeg tror, det ligger mig væsentlig mere på sinde med de små forandringer, end hos min mand.

Vores stue har fået en makeover {INDRETNING}

For et par måneder siden flyttede jeg sofaen fra den ene væg til den anden. Dernæst skiftede jeg sofabordet ud og begyndte at fantasere om nogle bogkasser på væggen, hvor sofaen plejede at stå.

Vi har vænnet os til den nye opstilling, som mærkeligt nok føles helt naturlig for os. Bogkasserne har vi allerede, men de hænger for enden af alrummet. Der, hvor de hænger, ønsker vi at lave et home office, for det er blevet for vanskeligt for mig at sidde og arbejde ved den gamle Wegner-kommode.

I går tog vi de to første kasser ned, vaskede dem ned og stillede dem i stuen, hvor jeg forventer, de skal hænge. Inden vi borer dem op på væggen, får de lov at stå lidt, så øjet kan vænne sig til det. Jeg skal ikke hænge bogkasser op og så fortryde, fordi jeg ikke bliver tilfreds! Jeg tror det bliver sådan her, for allerede nu, hvor jeg lynhurtigt har stillet lidt ting i hullerne, så synes jeg virkelig godt om det.

ny stue_bolig_indretning_makeover_5

ny stue_bolig_indretning_makeover_2

Hvis du vil se lidt fra stuen, som den stod tidligere, så se bl.a. her.

ny stue_bolig_indretning_makeover_9 ny stue_bolig_indretning_makeover_7

ny stue_bolig_indretning_makeover_4

ny stue_bolig_indretning_makeover_1

Når bogkasserne er kommet op at hænge på væggen, så er næste skridt altså at få billederne op også. De har længe stået langs væggen og jeg har efterhånden fået samlet en hel del fine og lyse ting sammen til væggen (se nogle af dem her).

I får lige lidt fakta fra billederne:

English recap: We´re working on a mini makeover that makes a huge difference. The bookcases have been moved from where they were based and are going up in the living room. I recognize the feeling of satisfaction and right now this is exactly my feeling. How do you like it?

………………………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder adlinks / This post contains adlinks

Find mere inspiration til ny indretning her

Du kunne også være interesseret i

13 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.