Udgivet i 13 kommentarer

No. 0950 – Vores stue har fået en makeover {INDRETNING}

ny stue_bolig_indretning_makeover_1

Vores stue trængte til ny indretning, så jeg har givet den en mini-makeover. Der skal ikke så meget til, og du kan sikkert selv give din stue en lignende tur.

Hvis du elsker indretning, så elsker du garanteret også lidt forandring i ny og næ, har jeg ret? Jeg var nået til et punkt, hvor jeg syntes, vores stue trængte til lidt forandring, så stille og roligt har en forandring fundet sted. Nu begynder vi at nærme os det resultat, som vi ønsker, eller skulle jeg sige, som jeg ønsker, for jeg tror, det ligger mig væsentlig mere på sinde med de små forandringer, end hos min mand.

Vores stue har fået en makeover {INDRETNING}

For et par måneder siden flyttede jeg sofaen fra den ene væg til den anden. Dernæst skiftede jeg sofabordet ud og begyndte at fantasere om nogle bogkasser på væggen, hvor sofaen plejede at stå.

Vi har vænnet os til den nye opstilling, som mærkeligt nok føles helt naturlig for os. Bogkasserne har vi allerede, men de hænger for enden af alrummet. Der, hvor de hænger, ønsker vi at lave et home office, for det er blevet for vanskeligt for mig at sidde og arbejde ved den gamle Wegner-kommode.

I går tog vi de to første kasser ned, vaskede dem ned og stillede dem i stuen, hvor jeg forventer, de skal hænge. Inden vi borer dem op på væggen, får de lov at stå lidt, så øjet kan vænne sig til det. Jeg skal ikke hænge bogkasser op og så fortryde, fordi jeg ikke bliver tilfreds! Jeg tror det bliver sådan her, for allerede nu, hvor jeg lynhurtigt har stillet lidt ting i hullerne, så synes jeg virkelig godt om det.

ny stue_bolig_indretning_makeover_5
ny stue_bolig_indretning_makeover_2

Hvis du vil se lidt fra stuen, som den stod tidligere, så se bl.a. her.

ny stue_bolig_indretning_makeover_9
ny stue_bolig_indretning_makeover_7
ny stue_bolig_indretning_makeover_4

Når bogkasserne er kommet op at hænge på væggen, så er næste skridt altså at få billederne op også. De har længe stået langs væggen og jeg har efterhånden fået samlet en hel del fine og lyse ting sammen til væggen (se nogle af dem her).

I får lige lidt fakta fra billederne:

13 tanker om “No. 0950 – Vores stue har fået en makeover {INDRETNING}

 1. Hvor er tæppet fra??

  KH Camilla

  1. Hej Camilla. Tæppet er købt i Illums Bolighus, jeg er ikke rigtig klar over om der er et brand desværre 🙂

 2. Hvor er det blevet smukt! Rigtig hyggeligt og mere færdigt på en eller anden måde! btw så hedder dine nagelstager Bmf, det er en “nyere” model, mere grafisk 🙂

  1. Tak for info, det tilføjer jeg 🙂

 3. Du har altså en skøn stue, jeg gad godt mit var mere roligt i udtrykket og enkelt i farverne som dit.

  1. Din stue er da SÅ fin Kristina, hvad snakker du om?! Man vil nok altid have noget, som de andre har… kender det godt 🙂

 4. […] et par bogkasser, der skal rykkes lidt rundt med. (Jeg viste jer vores stue efter et par ændringer her, hvis du har misset det). Sandalerne med guldpailletter er klar til genbrugen, men jeg har limet […]

 5. […] vil samle hvidt porcelæn til at blande med mine apotekerflasker. Det vil se ret godt ud i vores nye stue, især når de hvide/lyse billeder kommer op på […]

 6. […] Hvorfor flytter vi rundt på bogkasserne? Det kan du læse mere om her Min artiklen med metalstagen kan du læse om og […]

 7. […] to Søstrene Grene here See my coffee table in action here More posts on Danish Design […]

 8. Ejjj kan man ikke købe et billede magen til :-)?

  1. Du må kæbe det her hvis du er interesseret – har kigget på det længe efterhånden ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.