Udgivet i 9 kommentarer

No. 0970 – Sy de fineste bloomersagtige shorts

Børne shorts_bloomers_sy selv_snitmønster_leopard

Jeg har syet et par børne shorts med lavendel bomuld og diskrete leoparddetaljer. Her får I mine erfaringer med at sy dem, og så kan du selvfølgelig se sødeste barnet vise dem frem.

Jeg har syet de fineste shorts i stil med bloomers og med en diskret leoparddetalje. Når jeg syr, går jeg altid efter noget rimelig ukompliceret og så er jeg nok rimelig klassisk i min smag. Jeg elsker striber, støvede farver og diskrete detaljer. Generelt er jeg ikke begejstret for jersey, dog syr jeg gerne leggins til pigerne i materialet.

Med hensyn til snitmønstre, så har jeg mange fra Stof2000 og nogle, som jeg selv har tegnet op og rettet til løbende. De bedste er mine egne, men jeg nyder nu også at trække et færdigt mønster frem og bare gå i gang.

Til shortsene her har jeg anvendt dette snitmønster fra Stof2000 og lavet shortsmodellen. Buksemodellen er nu også ret sød, men jeg har kun syet den en enkelt gang for et par år siden. Du kan se resultatet her (i et virkelig gammelt indlæg – så kan man pludselig se, hvor meget der er sket med bloggen 🙂 ).

Det lavendel stof er bomuldspouplin fra Stof2000 og leoparddetaljerne er et tekstil, som jeg mener at have købt i Rema1000 for langt tid tilbage.

Jeg har viklet leopardstoffet omkring en trykknap (inspireret af denne teknik). Det var lidt vanskeligt at have med at gøre, men det lykkedes trods alt og jeg synes det er en fin detalje.

T-shirten er fra H&Ms conscious collection og shortsene er syet i str. 104. Jeg kunne vist have sluppet afsted med str. 98, men på denne måde kan hun bruge dem ind i efteråret med leggins eller strømpebukser under. Skal du sy dem også, så husk at de er lidt store i størrelserne, snitmønstrene fra Stof2000.

9 tanker om “No. 0970 – Sy de fineste bloomersagtige shorts

 1. Smukke shorts – og smuk smuk Anna! Skønne billeder 🙂

  1. Den lille fræksak, tak for de søde ord 🙂

 2. Sikke en skøn model – og fine shorts 🙂 Jeg har også mønsteret liggende. Det skal da vist prøves af! Det kan også være i lidt grovere stof og så bruges til vinter med strømpebukser under. Jeg får en ide…..

  1. Fantastisk, vi elsker ideer, så mit job er fuldført 🙂

 3. Sikke nogle fine Bloomers, dem kan du godt være stolt af.

  1. Jamen det er jeg også, men tak Helena – du tryller jo meget mere komplicerede syresultater frem, synes jeg at huske 🙂

 4. Hvor er de fine – de kom lige på den laange syliste:)

 5. faldt lige over dette indlæg og hvor er det bare fine de shorts. men desværre virker linket ikke mere til mønsteret ;(
  ved du om det stadig kan købes eller har du et navn/nummer på mønsteret så jeg kan se om det kan skaffes.

  1. Nej det ved jeg desværre ikke Helle – jeg vil dog sige at et godt buksemønster rimelig nemt kan forvandles – blot ved at korte af til shortslængde og så at sy kant på – udtrykket er i hvert fald til at efterligne. Mønsteret er fra Stof2000, så du kan evt prøve at forhøre dig i deres forretning – altså om det findes endnu, men jeg har ikke navnet desværre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.