Udgivet i Skriv en kommentar

Den sødeste vest i blomsterprint

Vest

Sy selv en unik vest, som dit barn kan have gavn af sommeren igennem – både på kolde dage eller bare til sommeraftenerne. Jeg har syet pigerne en vest hver og bliver glad helt inderst inde ved synet at dem i de smukke storblomstrede veste. 

Jeg har syet to veste til pigerne, og hvis jeg må have lov at sige det selv, så er de noget af det sødeste. Jeg er egentlig stoppet med sytimerne for denne omgang, men måtte lige købe mig til en ekstra gang for at få dem færdige.

VEST_SY SELV

Det er Lines mønster (Lines syskole Marapytta kan du besøge her), som danner grundlag for vestene. Egentlig er det en jakke, “Asger”, men jeg har valgt at sy dem uden ærmer. De er vendesyet i ærmegabet, hvilket nær havde slukket for alt liv inden i mig, men alt taget i betragtning, så var de i den grad til at have med at gøre. Meget overkommeligt projekt!

Lines mønster i str. 4 år var blevet væk, så jeg tog udgangspunkt i str. 5 med nogle tilretninger: Jeg har klippet ærmegabet en centimeter længere ned, for at sikre, der er plads til trøjer i vestene. Desuden har jeg klippet omkring 5 cm af længden og taget ca. 1 cm. af sømrummet flere steder.  Heldigvis er de blevet lige perfekte og jeg har nu to stolte piger, især Anna, som har haft vesten på i 28 graders hedebølge på Bornholm, den søde skat.

VEST 2
VEST 1

Hun kan selv lyne, ser I nok 🙂

Vest 6
Vest 7
VEST_lommer

Stoffet købte jeg hos Line, mens jeg selv havde det mintfarvede foer liggende. De to var et perfect match.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.