Udgivet i 2 kommentarer

No. 0958 – Weekend nydelse og hverdagsglimt

En lille opsamling på ugen der gik og lidt om, hvad vi går og har gang i herhjemme. Håber I nyder weekenden derude.

Alt i alt har det være endnu en dejlig uge, hvor jeg har fået indhentet lidt af alt det tabte (læs helligdage er ikke et hit, når man er delvist selvstændig og delvis ansat).

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset 2014-06-18 07.25.56 Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Ugen der gik fløj og var god og også lidt dårlig en enkelt dag, som allerede er på vej i glemmebogen igen. Endometriosen spillede mig et puds og i går lå jeg på sofaen i en døs hele dagen og måtte aflyse en ellers dejlig aftale, som jeg havde set frem til. I dag er det godt igen og vi har sovet længe, set film i sengen og leget “jeg spiser dig, så det kilder”-leg med ungerne. Jeg ELSKER når de griner helt nede fra maven af!

I vores hjem arbejder vi stille og roligt hen imod et par ændringer, bl.a. har jeg købt nogle marmorplader via den blå avis og der er stadig et par bogkasser, der skal rykkes lidt rundt med. (Jeg viste jer vores stue efter et par ændringer her, hvis du har misset det). Sandalerne med guldpailletter er klar til genbrugen, men jeg har limet dem sammen for at kunne tage ordentlig afsked med dem – er simpelthen ikke parat til at give afkald på dem endnu. Det er et gammelt par fra Zara.

Jeg skal i øvrigt huske at sige tak til jer, som har læst og kommenteret mit indlæg vedr. kostændringer. Jeg er rigtig glad for jeres input og anbefalinger.

I næste uge skal I se mine nye briller, som jeg er ved at “gå til” – de er SÅ fine 🙂 Kan I have en forrygende dejlig dag – kald lige på solen, så den kommer tilbage; vi savner den en lille smule.

English recap: Just some pictures from the past week. I had one bad day lying on the sofa with pains (endometriosis) but already today I´m alright again. Other that this the week was lovely in every way.

2 tanker om “No. 0958 – Weekend nydelse og hverdagsglimt

  1. LOVE – sikke et dejligt billede af jer 2 i sengen – så kært. Og fede sko, jeg kender gost det med at man ikke kan give afkald 🙂 Knus A x

    1. Ja men det var faktisk også hyggeligt og det er sådan Freja helst vil ligge, hvis det ikke er hendes tur til at sidde lige midt i sengen – ret hyggeligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.