Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0976 – Hverdag og et tip til dig, der bruger Facebook

Har du en Facebookside eller følger du nogle sider? Måske oplever du, at nyhederne ikke når ud – til dig eller dine følgere. Længere nede kan du se mit tip og høre hvorfor! Ellers byder jeg på hverdagslykke i billedeform.

Hverdagslykke kommer i bidder og mange former. Her er min hverdagslykke per 1. juli.

Processed with VSCOcam with f2 preset hverdag 1

Hverdag med to 4-årige svesker – nogle dage kan jeg slet ikke få nok af livet med børn, mens der er andre, hvor jeg har lyst til at flygte fra det hele (flere gange på et døgn).

stue 1 Stue 3

Tid og overskud til at gennemføre nogle indretningsdrømme. Det er så dejligt at føre tingene ud i virkeligheden og jeg glæder mig til at få det på plads. Allerede nu nyder jeg vores stue og så kan jeg afsløre, at jeg har fået skrivebordspladen ind nu – men, der skal ske noget fikst med benene, så forløsningen lader vente på sig.

Briller_design_billige_foof

Mine nye briller er efterhånden flittigt i brug og min hjerne er stille og roligt ved at indstille sig på den nye styrke. Jeg tør endnu ikke køre bil med brillerne, så det bliver endnu ved hjemmedage og aftener, men det varer ikke længe inden de kan komme med på job også. Læs om brillerne, som er fra danske foof, og om mine skrupler her.

Skyris_3

Glutenfri småkager 2 Glutenfri 1

Jeg prøver kræfter med en hel masse nyt og nogle ting bliver fantastiske, mens andre skal prøves og mestres bedre. Jeg har indtil videre haft held med nogle lækre havregryn småkager (set hos hende her), skyris med kokossukker og denne karamel og nogle lækre boller med æblemos, men som næste gang skal prøves med gulerøder i stedet.

En helt anden ting, som længe har ærgret mig. Jeg har omkring 2500 sidefølgere på Facebook, men alligevel hører jeg jævnligt at mine opdateringer ikke når ud til ret mange. Jeg ved godt hvorfor – jeg betaler ikke Facebook for at levere nyhederne til dem, der har tilkendegivet en interesse for mine nyheder og derfor bliver det FB-brugernes engagement, der afgør om de får nyhederne i deres feed. Sagt ganske kort: “Hvis du aldrig deler, like´er eller kommenterer, så antager FB at du ikke har interesse for nyhederne og sorterer dem fra.

Skulle du sidde derude og have en ønske om at få besked i din inbox, når der er nye indlæg på bloggen, så kan du enten subscribe ude til højre eller du kan følge via Bloglovin. Følger du flere blogs, tror jeg Bloglovin er værktøjet for dig, fordi du her får leveret en oversigt over indlæggene fra de blogs, du har valgt at følge. Du kan følge mig via Bloglovin her – og det er meget nemt at framelde igen, hvis du senere skulle fortryde.

English recap: Pics from my dailylife – all elements I especially enjoy at the moment. Also I want to encourage you to follow this blog on bloglovin to be sure to get notice on all new posts. Follow right here.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.