0
Bolig inspiration

No. 0980 – Stilleben i min stue // 1st

Elsker du også et fint stilleben – altså en gruppering af velvalgte sager, som står og pynter i dit hjem? Jeg gør og i dag har jeg problemer med at beslutte mig for et stilleben i min stue, så jeg viser jer tre forskellige og beder ydmygt om jeres hjælp til at vælge.

Jeg elsker et fint stilleben, især hvis jeg kan understrege et udtryk eller element ved at lave grupperinger af “ens”. Jeg har på det seneste lavet et nyt stilleben i vores stue med lidt for hyppige mellemrum, og det hænger nok sammen med en umættelig trang til at opleve den “nye stue” (se mere her) i alle dens muligheder. Jeg har fotograferet 3 forskellige stillebener, så lad mig dele dem med jer henover dagen i dag. Jeg håber, I vil fortælle mig, hvilket I foretrækker 🙂

Stue 3

Det første her er inspireret af et stilleben, som jeg delte med jer i et inspirationsindlæg for ganske nylig (se det her), og jeg synes faktisk rigtig godt om det. Det er lidt som om at de brune apotekerflasker kommer helt til deres ret i de hvide omgivelser. Hvad synes du?

Livingroom_by.bak_Foto af Dorte Bak

Det næste stilleben ligger allerede på bloggen, for det er dette – det sidste kommer lidt senere og jeg glæder mig til at høre fra jer, hvilket I bedst kan lide…

UPDAT: Se det 3. stilleben i dette indlæg.

English recap: Today I ask of you to follow closely cause I would like your opinion on a little matter. Since I moved around the furniture in our living room my mind can´t fast enough try out all the good ideas I have for this room. I already change the stilleben on the bookcases three times and it´s just been a couple of weeks till now. This post is the first in a row of three (well two, cause one of them already is online here) and in the end, I hope to hear from you.

 

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Christina / KreaVilla
  8. juli 2014 kl 9:38

  Jeg vil gerne lege med. 🙂

  Isoleret set, syntes jeg det er et rigtig fint stilleben og især er det jo smuk, når der er sol til rigtig at lyse glasset op. Og det kommer meget fint til ret mod den hvide baggrund.
  Lidt længere fra er dog lidt ubalance syntes jeg – sorte ting til venstre og brune til højre og så er det hele lidt for meget samme højde.

  Det er lidt svært at sammenligne det med det første stilleben, der mangler lidt et “langt væk fra” billede.

  God dag, og hyggelig leg.
  Christina

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   8. juli 2014 kl 15:41

   Hej Christina.
   Du har helt ret i det med lyset – flaskerne er SÅ smukke, når solen fanger dem og nogle gange kaster de endda lange gule skygger på stuevæggen – det er ganske fantastisk! Personligt er denne version heller ikke min favorit, dog kan jeg netop lide at bryde det sort hvide med et par brune elementer og jeg synes også der er god sammenhæng i farverne. Til gengæld manglede jeg lige præcis en højtragende dims, som du også fastslår – hvilket af de tre er så din favorit mon?
   Kh Dorte

 • Reply
  No. 0981 – Stilleben i min stue // 3rd | by.bak interior & lifestyle
  8. juli 2014 kl 12:30

  […] fotograferet fra samme vinkel i min stue. Dette er det tredje stilleben (du kan se det første her og det andet […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.