Udgivet i 2 kommentarer

No. 0981 – Stilleben i min stue // 3rd

I dag hjælper I mig (hvis I er søde) med at tage stilling til en indretningsdetalje i min stue… et stilleben. Jeg har prøvet tre forskellige af og vil blive glad for at høre, hvor på smagsbarometeret de tre ligger for dig?

Som jeg tidligere på morgenen delte med jer, vil jeg gerne vise jer tre forskellige stillebener – alle fotograferet fra samme vinkel i min stue. Dette er det tredje stilleben (du kan se det første her og det andet her).

stue_livingroom_stilleben_black and white 2

Stue_livingroom_stilleben_black and white 1

Her er det små hvide vaser med forskelige strukturer. I den ene har jeg samlet en puffy buket med hvide blomsterhoveder (spørger mig ikke hvad det er?!) og en Noctostage fra Normann Copenhagen, hvor den yderste hvide vase i øvrigt også er fra. Den mørke keramikvase er et smukt loppefund og jeg er helt fjollet med det kubistiske 60´er udtryk og synes den klæder dette stilleben.

Stue_livingroom_stilleben_black and white 4

Stue_livingroom_stilleben_black and white 1

Jeg er i tvivl, men jeg tror faktisk aldrig I sådan rigtig har set det store hvide billede, uden det har været beskåret. Jeg synes det er meget fint, og til trods for at jeg selv har lavet det, har jeg rent faktisk udviklet et meget kærligt forhold til det. Det hvide lag-i-lag-billede fungerer godt til at skabe en stor flade i rummet med strukturer og dybde, men uden at stjæle opmærksomhed og larme.

Nå, må jeg så høre dommen – hvilket af det tre stillebener foretrækker du?

English recap: If you have followed the blog today, you will now have been presented to three variations of a stilleben in my livingroom (if not, go to this post). I would so much like to hear from you, which of the three you prefer? I have my own favorite and a very close runner-up 🙂

2 tanker om “No. 0981 – Stilleben i min stue // 3rd

  1. Jeg er mest vild med det her med den mørke brune keramik vase, den er simpelthen skøn 🙂 generelt jeg er jeg vild med alt det hviders dig og så enkelte brune ting.

  2. jeg stemmer også for denne – der er mest ro og balance. Jeg er også vild med de brune apotekerflasker men helst i en vindueskarm, hvor de ikke stjæler samme opmærksomhed i alt dit hvide!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.