0
Bolig inspiration

No. 0982 – Køb stilen // Stilleben i min stue

Nu har jeg delt 3 forskellige stillebener med jer, så vi kan da godt lige slutte dagen af med en inspirationscollage med de ting, som du skal bruge, hvis du vil prøve kræfter med noget lignende.

Skal du gå mig i bedene og lave et lignende stilleben, så kan det være, du bliver glad for et par tips? For længe siden, lavede jeg en slags mini-guide til at skabe et godt stilleben. Guiden skrev jeg til Danske Indretningsblogs og du kan se den her og eventuelt bruge den som en rettesnor. I virkeligheden er det bare om at gå i gang og mærke efter, hvornår du synes, det er blevet godt.

Shop stilen_stilleben_collage

// Lyngbyvase // Nocto stage og Nyhavn Vase fra Normann Copenhagen //

De hvide vaser går igen i alle tre variationer, så udskiftningen består i enten vintage apotekerflasker, en lyngbyvase med smukke violette grene eller en vintagevase og en buket hvide blomster. Skal du have fat i vintagekeramik eller apotekerflasker, så skal du en tur forbi genbrugen, dba.dk, Lauritz.com eller lignende. Mine er købt hos Smukt Brugt, som har en fin Facebookside, hvor man nemt kan følge med i, hvad der kommer af nye varer. Udover Smukt Brugt, så er jeg også stor fan af Affär på vesterbro, men den ligger desværre ustrategisk i forhold til min sædvanlige færden, så det bliver kun til sjældne besøg.

Øverste højre hjørne kræver en præsentation. De strukturerede vaser og krukker hedder Dusty Diamonts og kommer fra svenske AEO Studio. Se mere her

Nu skal I slippe for mig for i dag – mine børn skal hentes og kysses og måske skal vi alle dyppes i badebassinet i haven. Men vi ses i morgen igen. Dejlig aften til jer

English recap: I thought it would be nice to end this days round tour of my livingroom by doing a “steel the style”-collage. 

…………………………….

LINKS & CREDITS
Photos Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

Stue_livingroom_stilleben_black and white

Livingroom_by.bak_Foto af Dorte Bak

stue_ruskus 2

Stue_livingroom_stilleben_black and white 4

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.