Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0984 – Snart rejser vi på ferie

Snart begynder vores ferie og midt i alle bolig projekterne planlægges der og pakkes. I sædvanlige liste-skriverstil bliver der tjekket af og jeg tror, jeg accepterer at vores hjem ikke ligner en million, når vi tager afsted.

Midt i vores projekt med at flytte bogkasser og finde nye hjem til diverse rodeartikler, er vi nu også ved at være klar til en lang ferie. Flere ting står i bunker herhjemme og selvom jeg vil prøve (ønsker det virkelig), at få lidt mere på plads før vores ferie, så tror jeg ikke, det er realistisk.

Hjemmeglimt_homepics_indretning_colse up 3

Hjemmeglimt_homepics_indretning_colse up 5

Den fine metalstage fik jeg fra min veninde forleden. Det var den, jeg havde fremhævet i artiklen til Boligcious Lookbook og den er netop landet i butikkerne.

image

Hjemmeglimt_homepics_indretning_colse up 2

Vi pakker, skriver lister og downloader film og serier. Om lidt over en uge rejser vi tre uger på ferie og vi trænger rigtig meget til det nære samvær uden trivielle rutiner. Jeg er i den grad et rutinemenneske, som trives bedst med at have styr på tingene og min ferie starter bedre (og bliver bedre), hvis jeg har planlagt afrejsen og pakningen godt. Når så først vi tager afsted, kan jeg bedre slappe af og tage tingene oppe fra og ned.

Denne uge og næste passer vi naboernes høns – det betyder, at vi får lov at hente lidt frisklagte æg hos dem til efteråret, når de begynder at kunne den slags – de er nemlig ret nye lige nu. Pigerne synes det er sjovt at passe dem og de taler meget om, at de ønsker sig et kæledyr (det gør deres mor altså også).

2014-06-28 21.55.39 2014-06-28 21.44.07

I går fik pigerne et stik i hver arm – et 4års-stik og et rejse-stik. Freja var fast besluttet på ikke at blive ked af og hun klarede dem uden så meget som en tåre – sej tøs! Anna kneb den mindste bitte tåre ved andet stik, men kom sig hurtigt. Der var vingummier som belønning for den flotte indsats.

English recap: We are getting ready for our holiday. In a little more than a week we will be flying to Thailand and Singapore to visit friends and to relax far away from daily routines. It´s gonna be sooooo great. Before we go our home need a fresh up, and yesterday the girls had two shots – one in each arm. They were brave soldiers, Freja with no tears and Anna only one little at the end. I am so proud of them and so ready for this holiday.

LINKS:
Hvorfor flytter vi rundt på bogkasserne? Det kan du læse mere om her
Min artiklen med metalstagen kan du læse om og se her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.