Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0987 – For et år siden // Drømmesommer

Denne weekend nyder vi på Fanø, hvor vi besøger gode venner i deres sommerhus. Mens vi smelter i varmen, spiser is, drikker rødvin, kysser og snakker til ørerne falder af, bringer jeg et skønt tilbageblik til juli sidste år. 

Da sommeren gik på hæld sidste år, blev vi enige om med det samme at justere forventningerne til 2014. Sommeren sidste år var så fin og vejrstabil, at oddsene var imod os. Tænk at vi igen i år har haft en total drømme-lækker sommer – igen!!

Sidste sommer_throwback

 • Jeg tog på teltursweekend med pigerne, mens Daddy var på Roskilde Festival. Det var en magisk weekend, som jeg ofte genbesøger i tankerne og jeg elsker at genbesøge indlægget med masser af billeder fra den mindeværdige weekend.
 • Vores liv med børn fik en ny og mere fri dimension – de var fyldt 3 år og vi fandt legepladser i byen, gik aftenture til stranden og tog afsked med sutterne.
 • Jeg cyklede over Islands Brygge og besøgte Affär, som i samarbejde med Pia Storm holdt Vintage Summernights. Smukke og inspirerende Pia Storm er simpelthen magisk og smuk.
 • Jeg drak kaloriefattige iskaffer en masse og havde tabt 5 kilo (i år har jeg taget dem på, øv!). Vores soveværelse fik en mini-makeover. vi fik mere ro på rummet i form af hvide tangenter og lyse farver.
 • Vi planlagde bryllup og tog på dates – både hjemme i vores egen have og ude.

English recap: Throwback to last year at the same time. We had a unique and lovely summer and I was convinced that this year would not be able to match it… but it has been a stabil hot and lovely summer so far. What are the odds? 

Hvilke minder husker du mon bedst fra sommeren sidste år?

LINKS:

 • All posts from july last year here
 • Storms magasin by Pia Storm, a vintage paradise – visit her page here
 • Affär, iconic and tasteful vintageshop on Vesterbro – go to their facebookpage here
 • Icecoffee recipe here
 • Post from Fyn full of typical danish summer photos here
 • How did we handle the goodbye to the pacifiers? See more here
 • See our bedroom here

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.