No. 0978 – Mine bolig favoritter med marmor og metaller

Det er ret stort, at få lov at skrive artikler for andre, især når skal handle om bolig favoritter, så jeg er glad for at kunne vise jer en to-siders artikel med fokus på marmor og metaller. Artiklen har jeg lavet til Boligcious Lookbook.

Jeg er glad, for jeg har en to-siders artikel om mine bolig favoritter i det nyeste Boligcious Lookbook magasin. Jeg fik frie rammer, da jeg blev bedt om at skrive, så jeg valgte at blive i det tema, som lige nu også præger bloggen; min stue og de ønsker jeg har for indretningen – der skal findes gode basis-ting, sjove og finurlige indslag, som får rummet til at fremstå personligt og så skal der selvfølgelig integreres lidt af tidens tendenser, som fortsat foreskriver marmor og metaller.

by.bak artikel for Boligcious Lookbook_juli 2014

Se hele magasinet (med flotte boligreportager, designnyheder, konkurrencer osv.) her – min artikel er at finde på side 32 (direkte link her). Vil du vide mere om Boligcious og de andre gratis online magasiner, som jeg holder af, så kan du se min oversigt her.

Jeg håber, du kan lide hvad du ser? Det var i hvert fald en sjov opgave og også lidt svært at afgrænse sig, når nu der ikke var sat nogle grænser.

English recap: I am honored to present my article for Boligcious Lookbook, a danish online magazine full of interior news, home articles etc. The magazine is free and you should go have a look at it (here). My article is to found at page 32 (direct link here).

madplan
Follow:
Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.