Udgivet i Skriv en kommentar

Indretning af et dansk-svensk hjem (Gæsteindlæg)

Postkort fra Christina J Jørgensen

Hermed følger det første af i alt 6 gæsteindlæg. Jeg holder ferie, men jeg har i mit fravær inviteret andre til at give jer lidt inspiration. Jeg har inviteret såvel bloggere som instagram´ere til at skrive på bloggen, og i dag er jeg rigtig glad for at byde Christina velkommen. Christina arbejder med mode til daglig og er en sand romantiker – hos hende får man altid inspiration til garderoben, men hendes hjem er også utrolig skønt, og hun har været så sød at invitere os indenfor i dag med fokus på indretning af hendes dansk-svenske hjem.

Jeg hedder Christina og jeg er kort fortalt en fynskklingende pige, bosat i København. Til daglig arbejder jeg som showroom manager i H&M, men jeg skal meget snart på barsel med mit første barn. Min kæreste, Joakim, er svensk og jeg havde været single i 7 år, da jeg mødte ham.

Jeg elsker at dele mit liv med Joakim, og jeg synes, det er spændende at dele liv med en fra et andet land. Godt nok ligger Sverige tæt på Danmark, men der er stadig store forskelle på dansken kontra svensken, og vi indretter os i hvert fald forskelligt. Da vi for nyligt flyttede i ny lejlighed, var det en udfordring at mikse det danske design med det svenske. Svenskerne er tydeligvis mere romantiske og traditionelle i deres indretning og de har en særlig forkærlighed for Svenskt Tenn, som er et særpræget design fra Stockholm. Jeg har lige skulle finde ud af, hvordan jeg kan indrette med ting som Svensk Tenn, for indrømmet; jeg ville nok ikke have købt noget, havde jeg været bare mig selv. Når det så er sagt, vil jeg helt vildt gerne have et hjem, der rummer begge vores traditioner, smag og stil, og naturligvis skal der være svensk design i vores fælles hjem.

Joakim er den mest anstændige mand jeg har mødt, og han kom på et tidspunkt, hvor jeg næsten havde opgivet at finde en kæreste, som var rigtig for mig. Jeg er romantiker og derfor er det fantastisk at have møde en, som er kærlig, følsom, romantisk, empatisk og pæn at se på ikke mindst. Når det er på plads, så kan mit hjem egentlig se ud, som det vil, men jeg er da trods alt glad for, at vi i de store linjer ser på indretningen med rimelig ens smag.

Jeg har ingen blog, men hvis du vil vide mere om mig og min hverdag, så følg gerne med på Instagram @christina_j_jorgensen.

English recap: I am Christina, Showroom Manager at H&M in Copenhagen and I was asked to give a guest post on Dortes blog whilst she is on vacation. My home reflects that I´m living with a swedish man. Joakim and I have been together for 4 years and we just moved into a new place where the challenge was to find the right balance between classic swedish design and modern danish design. I think we´ve succeeded and we are very glad for the result. 

………………………………………………….

LINKS
Want to see more Svenskt Tenn? Go here
All posts from this blog on interior here

Christina_Home_12
Christina_Home_5
Christina_Home_4
Christina_Home_6
Christina_Home_8


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.