0
Amager guide Danmark Spisesteder i København

No. 0983 – Brunch på Amager og et lækkert vintagefund

When in Copenhagen, you should go to Amager. Today I share a very special place to dine and drink, and they serve a lovely brunch in their odd and charming surroundings // I dag tager jeg her med til et af mine stamsteder her på Amager, hvor jeg i går indtog min frokost i den hyggeligste gårdhave. Jeg skriver en del af indlægget på engelsk, så mine udenlandske læsere kan have gavn af guiden også.

I love to be living on Amager, Copenhagen paradise island. We have such unique spots and I intend to share some of them with you. Are you visiting Copenhagen? Then make plans to go to Amager, maybe for a nice brunch at Ingolfs Kaffebar. Theres a list of links in the bottom of this post.

This café imports danish ecological delicacies from Bornholm such as cheeses, sausages, chickens, lemonades, beers etc. They understand how to serve you a meal that is both tasty and beautifully served in their odd and charming surroundings. On sunny days do sit in the backyard.

………………………………………………………

Jeg elsker virkelig at bo på Amager og vil snildt kunne forstå, hvis alle på jorden ønsker sig at bo her. Der er mange unikke særligheder på øen og jeg vil gerne dele lidt ud af mine favoritter.  I går spiste jeg brunch/frokost på Ingolfs Kaffebar. Jeg bor lige om hjørnet og er derfor hyppig gæst derovre.

Ejeren står også bag en bornholmsk kending, Gæstergivergården i Allinge, som har vokset sig stor og kendt i Østersøen bl.a. for sit imponerende sommer-musikprogram med navne som Kashmir, MØ, Nephew, Rasmus Nøhr med mange flere. Jeg lægger relevante links i bunden af indlægget til de af jer, som vil vide mere.

Nå, men i går var en hot dag, så jeg satte mig under en af parasollerne i den hyggelige gårdhave – det var lige på et hængende hår, at jeg fik et bord – her er altid fyldt!

Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 8

Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 4

Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 5

Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 11

Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 3

Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 9

Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 10

Jeg bestilte arme riddere med bærkompot og en gang røræg med bacon. Den nok største afhængighed jeg har, næst efter cappucinis, må være rabarbersaften fra Bornholms Mosteri.

På vejen hjem slog jeg lige et smut inden om Smukt Brugt, som ligger lige overfor. Her var jeg heldig at få hilst på både den ene, den anden og den tredje – total provinseri-hygge sådan bare at rende ind i kendte ansigter – og så var jeg lige nødt til at investere i en 80´er ragtig sag af en striktrøje. Lige før man glæder sig til en koldere dag.

Glimt_Vintage

Glimt_birkenstock

Vel hjemme igen, de fodformede og jeg, og klar til eftermiddagens arbejdsopgaver, som kaldte. Det er altså ikke skidt at arbejde hjemme 🙂

…………….

LINKS:
Ingolfs Kaffebar – homepage
More post from Copenhagen here

More post on dining in Copenhagen here

Gæstgiveren (on Bornholm) – homepage
My posts from Bornholm (written in danish but with english recap) here and here
Smukt Brugt – vintageshop across the road from Ingolfs Kaffebare – Facebookpage

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.