Udgivet i 1 kommentar

No. 0983 – Brunch på Amager og et lækkert vintagefund

Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 11

I dag tager jeg her med til et af mine stamsteder her på Amager, hvor jeg i går indtog min frokost i den hyggeligste gårdhave. Jeg skriver en del af indlægget på engelsk, så mine udenlandske læsere kan have gavn af guiden også.

Jeg elsker virkelig at bo på Amager og vil snildt kunne forstå, hvis alle på jorden ønsker sig at bo her. Der er mange unikke særligheder på øen og jeg vil gerne dele lidt ud af mine favoritter.  I går spiste jeg brunch/frokost på Ingolfs Kaffebar. Jeg bor lige om hjørnet og er derfor hyppig gæst derovre.

Ejeren står også bag en bornholmsk kending, Gæstergivergården i Allinge, som har vokset sig stor og kendt i Østersøen bl.a. for sit imponerende sommer-musikprogram med navne som Kashmir, MØ, Nephew, Rasmus Nøhr med mange flere. Jeg lægger relevante links i bunden af indlægget til de af jer, som vil vide mere.

Nå, men i går var en hot dag, så jeg satte mig under en af parasollerne i den hyggelige gårdhave – det var lige på et hængende hår, at jeg fik et bord – her er altid fyldt!

Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 8
Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 4
Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 5
Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 3
Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 9
Brunch på Amager_dining in copenhagen_Ingolfs Kaffebar 10

Jeg bestilte arme riddere med bærkompot og en gang røræg med bacon. Den nok største afhængighed jeg har, næst efter cappucinis, må være rabarbersaften fra Bornholms Mosteri.

På vejen hjem slog jeg lige et smut inden om Smukt Brugt, som ligger lige overfor. Her var jeg heldig at få hilst på både den ene, den anden og den tredje – total provinseri-hygge sådan bare at rende ind i kendte ansigter – og så var jeg lige nødt til at investere i en 80´er ragtig sag af en striktrøje. Lige før man glæder sig til en koldere dag.

Glimt_Vintage
Glimt_birkenstock

Vel hjemme igen, de fodformede og jeg, og klar til eftermiddagens arbejdsopgaver, som kaldte. Det er altså ikke skidt at arbejde hjemme 🙂

1 tanke om “No. 0983 – Brunch på Amager og et lækkert vintagefund

  1. […] Wulff & Konstalis homepage here Read my post about Ingolfs Kaffebar, the other gem on Amager here All posts on […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.