Udgivet i 5 kommentarer

H&M outfit og en konkurrence til jer

Outfit HM 7

I skal da sommerforkæles lidt her lige før min ferie, så jeg gør klar til en konkurrence, og så har jeg jo lovet jer billeder af moi i mit nye H&M outfit. Coming right up.

Jeg viste jer forleden mine seneste køb fra H&M og det var da ikke uden jeres interesse. Jeg kom til at love jer outfitbilleder med nederdelen, så i går måtte jeg skride over mine egen grænse sådan ca 1000 gange og spørge et styks veninde om at forevige mig i offentligt rum.

Outfit HM 6

Alt er fra H&M, toppen er i silke og jeg har købt den i str 42, fordi jeg ville have det løse look. Skoene er 5-6 år gamle og forhandles ikke længere, men jeg synes bestemt de er tidssvarende og går an stadig.

Solbrillerne er virkelig skønne, de er bare for sjove, og man mærker selvfølgelig også at de ikke sidder lige så godt på næsen, som en ordentlig brille ville gøre. Men som for sjov brille jeg da bare vild med dem i disse dage.

Outfit_HM 2
Outfit HM 5
Outfit sko
Outfit
Outfit HM 4

Apropos solbriller, kunne I så ikke tænke jer at vinde et par lækre valgfri solbriller fra foof? Jeg er lige ved at gøre klar til en lille læser-sommerforkælelse nemlig og det er naturligvis min gode sponsor foof, som vil forkæle jer. Du kan jo starte med at tjekke sortimentet ud – selv er jeg ret forelsket i denne her grå skønhed, de kalder Hawn – som i Goldie Hawn 🙂

Hawn grey_sun_1

Mere om konkurrencen, så snart den er klar. Rigtig god dag derude

(Fotos af Nanna Brinkler)

English recap: I talked my self into asking a friend to photograph me in my new outfit from H&M. It´s´really not a favorite thing for me to be in front of the camera, but I went okay and the pics are great I think. Also I am getting a little give away ready for you since I wanted to treat you a little while I´m gone on holiday. I´ll return with more details, but it is my lovely sponsor foof who has agreed on giving away a pair of sunnies.

………………………………………………….

LINKS
Nannas blog (fotografen) besøger du her
Indlægget med mine indkøb finder du her
Solbriller fra foof finder du her og her, hvis det skal være med styrke

Vil du se flere indlæg om min stil, så klik her

Outfit HM 3
Outfit HM 8

5 tanker om “H&M outfit og en konkurrence til jer

  1. Skønne, skønne billeder af dig. Mer’ dig på bloggen 🙂

  2. Fine fine billeder Dorte. Jeg har søgt og søgt på H&M for at finde den blomstrede body, men øv forgæves 🙁
    Den er virkelig bare så fin.
    kh Libbie

    1. Hej Libbie… jeg købte den i en af deres butikker og jeg har ikke indtryk af at hele deres sortiment lander på webshoppen… hvis ikke jeg skulle på ferie om to dage, skulle jeg gerne have mast en tur ind for dig, men det må jeg nok desværre lade være at tilbyde i denne omgang 🙂

  3. Mht glutenfri kost: tjek blogfood.dk. Det er Rie Randrup der står bag. Hendes historie er beundringsværdig og hendes nye stil er hip. Har købt hendes kogebog My Food Day og er meget, meget glad for den. Fine tryk, billeder og opskrifter.

  4. […] LINKS: See more from our bedroom (one year ago) here See the skirt in action in this post […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.