Udgivet i Skriv en kommentar

Skøn familietur til Fanø // Visit Fanø

2014-07-12 02.45.25

Last weekend we went to a little danish island, Fanø, with great nature but most importantly good friends whom we visited. Today I share with you the pictures from our trip // Sidste weekend var vi en smuttur på Fanø, og i dag, hvor vi for alvor pakker vores kufferter, synes jeg det er dejligt at dele de skønne indtryk fra sidste weekend.

Vi besøgte gode venner og deres tre børn, så samvær og hygge var i højsædet. Det blev dog til en spadseretur i Sønderho med de smukke gamle huse og små kringlede stier. Nordby kørte vi til, men da havde regnet taget over og vi besluttede at plyndre fiskehandleren og køre hjem til frokostbordet, i stedet for insisterende at vandre os våde med klapvogne.

2014-07-12 03.35.51
Fanø_1
Fanø 23
Fanø_2
2014-07-12 02.34.22
Fanø_5
Fanø_6
Fanø_18
Fanø_12
Fanø_3
Fanø 24
Fanø 22
Fanø_
Fanø_10
Fanø_5 kopi

På et komprimeret døgn nåede vi både badeture, isvaffelspisning, gode middage, et par flasker vin, sejle med tømmerflåde, fodre ænder (som kom helt ind i vores stue), kigge på vilde kaniner, sommerfugle, blishøns og et enkelt dådyr. Der er tilsyneladende en rigt flora- og faunaliv på Fanø – jeg håber, vi kan vende tilbage igen med lidt mere tid i kufferten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.