0
Danmark

No. 0994 – Skøn familietur til Fanø // Visit Fanø

Last weekend we went to a little danish island, Fanø, with great nature but most importantly good friends whom we visited. Today I share with you the pictures from our trip // Sidste weekend var vi en smuttur på Fanø, og i dag, hvor vi for alvor pakker vores kufferter, synes jeg det er dejligt at dele de skønne indtryk fra sidste weekend.

Vi besøgte gode venner og deres tre børn, så samvær og hygge var i højsædet. Det blev dog til en spadseretur i Sønderho med de smukke gamle huse og små kringlede stier. Nordby kørte vi til, men da havde regnet taget over og vi besluttede at plyndre fiskehandleren og køre hjem til frokostbordet, i stedet for insisterende at vandre os våde med klapvogne.

2014-07-12 03.35.51Fanø_1

Fanø 23Fanø_22014-07-12 02.34.222014-07-12 02.45.25Fanø_5

Fanø_6Fanø_18 Fanø_12Fanø_3Fanø 24Fanø 22Fanø_ Fanø_10 Fanø_5 kopi

På et komprimeret døgn nåede vi både badeture, isvaffelspisning, gode middage, et par flasker vin, sejle med tømmerflåde, fodre ænder (som kom helt ind i vores stue), kigge på vilde kaniner, sommerfugle, blishøns og et enkelt dådyr. Der er tilsyneladende en rigt flora- og faunaliv på Fanø – jeg håber, vi kan vende tilbage igen med lidt mere tid i kufferten.

English recap: Last weekend we went on a spring trip to Fanø – a small island situated far west of Denmark. We stayed with some friends and got to stroll through Sønderho with it´s characteristic old houses but also we saw lots of different animals in the garden of the summerhouse: wild rabbits, a deer, butterflies and a duck with its ducklings whom actually entered our living room. God they were cute. 

……………………………………………

Are you planning a trip to Fanø as well? Maybe you will find valuable information on how to get there and other practicalities here

If you´re interested to see more of my visits around Denmark go to the category “Visit Denmark” here

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.