0
Bolig inspiration

No. 0999 – Soveværelse med personlighed (Gæsteindlæg)

I dag har jeg den særlige ære at præsentere jer for en blogger, som i den grad har en tydelig stemme og et genkendeligt univers. Rikke fra bloggen That Nordic Feeling fik helt frie tøjler, da jeg spurgte, om hun havde lyst til at hilse på jer, der læser med, og jeg er rigtig glad for at hun har valgt at skrive om indretningen af et helt særligt rum. Tag godt imod Rikke her.
Jeg har fået æren af at vikariere for Dorte, mens hun nyder livet med sand mellem tæerne og happy hour i palmernes skygge (du skylder et postkort, Dorte!). Jeg hedder Rikke. Jeg er journalist, bor i København og får til dagligt stillet min skrivekløe ovre på min blog thatnordicfeeling.com. Her deler jeg ud af min passion for godt design og lækkert interiør krydret med lidt mad, livsstil og gode Københavneroplevelser.
Inspirationen til dette indlæg kom en aften, hvor jeg sad i mit soveværelse og bloggede løs i aftensolens varme skær. Dorte var nemlig så modig at give mig frie hænder. Har du nogen sinde tænkt over, hvor mange timer du tilbringer i dit soveværelse og i din seng? Det er temmelig mange, kan jeg godt afsløre. Netop derfor er soveværelset et af de vigtigste rum, hvis du spørger mig. Der skal være plads til ro og refleksion, så du kan slappe af og sove godt, men samtidig skal det være funktionelt med plads til opbevaring. Hvis du ligesom mig er glad for tøj, sko og tasker, så kræver det en del plads.
thatnordicfeeling1
Jeg har indrettet mit soveværelse i en blid og rolig farvepalette af hvid, grå og lyst træ med elementer af kobber og sarte pasteller, som samler rummet. Den farvepalette gør mig stadig gennemglad på daglig basis.
Det er de små detaljer, der gør rummet personligt. Jeg elsker plakater og har en stor samling. Derfor skifter jeg ofte mine plakater ud. Især dem med citater og ord på – ellers mister de deres evne til at inspirere mig. På væggen hænger et gammelt billede af min mormor, som desværre ikke er her mere. Hun var en en af de sejeste kvinder, jeg har mødt, og en gæv nordjyde, som i sine unge dage spillede håndbold, gravede tørv i mosen under krigen og kunne drikke samtlige mænd i omgangskredsen under bordet i snaps. Mormor minder mig om, at jeg skal gå efter mit hjerte og klø på i forhold til de ting, der betyder noget for mig. Mormor har fået selskab af min ældste nevø Mathias, som netop er fyldt fire år. Han en en solstråle og minder mig om at øve mig på at være i nuet.
Plakaten er fra I LOVE MY TYPE. Den mider mig om at være god ved mig selv. Kun sådan kan jeg være noget for andre også. Alle mine smykker er samlet her på kommoderne, så jeg ser både billeder og plakaten, når jeg gør mig klar om morgenen.
thatnordicfeeling3 thatnordicfeeling2thatnordicfeeling4
Dette er nogle af de detaljer, som gør mit soveværelse personligt, men der er mange flere, hvis du vil se mere.
Tak fordi du læste med. Du skal være velkommen ovre hos mig eller på de sociale medier, hvis du blev inspireret. Og tak til dig Dorte for lån. Håber du nyder ferien. Kh. Rikke
English recap: Today I am so excited to bring inspiration from the Copenhagen based interior blogger Rikke, behind That NordicFeeling. She has invited her into her bedroom to talk about styling and personal details. I just love her choice of colors, don´t you?
…………………………………………………
LINKS:
Besøg Rikkes blog her
Hvis du vil se mere til mit soveværelse, kan du få den store tur lige her
Hvis du ikke kan få nok af soveværelser, så kan du også se mit (Dorte) her

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

  • Reply
    Annemette
    14. august 2014 kl 21:01

    Fantastisk soveværelse. Er helt vild med den grå farve på væggen.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.