Udgivet i 6 kommentarer

Mit skærebræt i Stilleben Shop

Skærebræt_stilleben shop_dortebak_dansk design

Havde man lige forestillet sig, at ens designs skulle ende med at pryde Stillebens hylder? Øhh nej – ikke desto mindre er tilfældet nu at mit skærebræt med grafittimotiv er i Stilleben Shop.

Det føles som en meget stor nyhed, at jeg nu kan dele med jer, at Stilleben har taget mine cuttingboards ind. Det kan være, det virker knap så stort for jer, men for lille mig, der bare startede ud med at lave nogle pletter for sjov, så er det altså temmelig stort – ikke bare en eller anden butik, men selveste Stilleben. Butikken som jeg allerhelst ser mine ting i, og aldrig havde forestillet mig skulle blive en virkelighed.

Skærebræt_stilleben shop_dortebak_dansk design
Skærebræt_stilleben shop_dortebak_dansk design
Skærebræt_stilleben shop_dortebak_dansk design

De har indkøbt 20 stk til at starte med og så må tiden vise, om det skal blive til mere end det. Uanset hvad giver jeg bare mig selv et klap på skuldrene og betrager det som en anerkendelse af mine anstrengelser.

Det vilde er, at jeg egentlig slet ikke har forestillet mig, at jeg som sådan skal ende ud som producent af interiør. Jeg gør det jo bare fordi jeg har det i hovedet og er nødt til at prøve det af i praksis og derfor er brætterne også kun trykt op i et meget begrænset oplag. Jeg ved endnu ikke, om de skal genoptrykkes, så du kan enten spankulere forbi Stillebens shop i Niels Hemmingsensgade, besøge deres webshop (her) eller bestille det via min webshop (her).

De har endnu ikke opdateret webshoppen med skærebrætterne, men de har vist det frem på Instagram, som I ser her.

6 tanker om “Mit skærebræt i Stilleben Shop

 1. TILLYKKE. 🙂 Det er stort – og fed nyhed. Jeg forstår det godt, for lige præcis dine skærebrætter er ret fine.

 2. Det er da en hver lille kreative virksomheds drøm at få noget ind hos Stilleben – STORT TILLYKKE!!!! Virkelig godt gået!

 3. Kære Dorte,

  Det er da kæmpe stort for dig, at dine skærebrætter er kommet i Stilleleben! Det er jo den fineste fineste boligbutik, og jeg kan kun forestille mig, at de er meget velovervejede ift. hvad de tager ind. Stort tillykke og skulderklap. Husk at fejr din sejr:).

  De bedste hilsner
  Sofie

 4. De er så fine – stort tillykke Dorte!

 5. Jeg kan godt forstå du er stolt – det er rigtig godt gået

 6. Stort tillykke Dorthe! Hvor er du sej og ikke mindst dygtig. Jeg kan godt forstå de gerne vil have dit design i deres butik 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.