Udgivet i 2 kommentarer

En lækker anbefaling til struktur-fascister

Jeg er fan af lister og struktur og kan jeg få lækkert gadget til at hjælpe med planlægningen, så er jeg solgt. Jeg fik lidt nyt med hjem fra Singapore, men du kan også bestille det online.

Det er ingen hemmelighed, at jeg ELSKER lister og planlægning, men når man kan få smukt gadget til at planlægge og strukturere, så er jeg solgt. Kikki.K er blevet min favorit supplyer af notesbøger og andet listegadget, så jeg måtte lige have lidt nyt med hjem fra Singapore.

To Do_notesbog_Kikki.K 3

To Do_notesbog_Kikki.K 1 To Do_notesbog_Kikki.K 2

Jeg er fan, virkelig fan!! Jeg købte desuden et fint penalhus og en ny Dinner Planner med hjem – den skal jeg jo under alle omstændigheder ikke undvære nogensinde!

Kan vi ikke få en Kikki.K butik åbnet i København? Det bliver nemlig lidt riski business at bestille online med risiko for høje toldgebyrer og porto og også ret dyrt, hvis jeg skal flyve til Singapore for at proviantere hver gang, jeg løber tør (om muligt det lyder meget fristende he he).

Laver du også lister og planer eller tager du den mere ad hoc?

English recap: Kikki.K is a favorite supplier when it comes to notebooks, list gadgets etc. In Singapore I ran into a store which gave me a chance to buy yet another Dinner Planner (the big hit I shared with you before) and also this to do-list fell into my shopping basket. 

………………………………..

LINKS:
See my dinner planner right here
Go to the Kikki.K webshop here
Find the To Do list here

image

2 tanker om “En lækker anbefaling til struktur-fascister

  1. Jeg elsker lister 🙂 Og de der Kikki K blokke er da virkelig skønne 🙂

    1. Ha, jeg vidste, jeg ikke er alene om den last 🙂 Der er i øvrigt en stor flad magnet på bagsiden ligesom på dinner planneren, så den kan hænges på køleskabet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.