Udgivet i 8 kommentarer

Hvad har jeg gang i?

Huset

Ja, her er blevet lidt stille, og det fortsætter nok lidt endnu, men jeg vil bare lige stemple ind og fortælle dels at jeg er her og er glad for jeres søde kommentarer til det sidste indlæg, men også at jeg vender stærkt tilbage meget snart. 

Der er Design Trade i Bellacentret, en masse events, pressemeddelelser at suse igennem, der er job, og jeg skal en tur til Spanien på onsdag til lørdag (fortæller jeg mere om på et andet tidspunkt) og nåh ja, så har jeg sørme også lige takket ja tak til en ny udfordring. Jeg er blevet konsulent for det fantastiske danske tøjmærke Black Swan, som jeg har luret på nærmest siden de startede op i 2012. Nu kunne jeg altså ikke modstå fristelsen længere og er nødt til at prøve kræfter som konsulent, så yeayhh at de havde lyst til at hive mig ombord 🙂

Jeg har super ultra travlt lige nu – jeg skal kortlægge vores kalender for de kommende måneder, jeg skal lære kollektionen grundigt at kende og jeg skal have booket en masse hyggelige shoppingevents – måske hos dig? I hvert fald, hvis du kunne tænke dig at arrangere verdens hyggeligste shoppingevent for dig og dine veninder, så kan du hvis du bor i Københavnsområdet, kontakte mig på mailen dorte.b@blackswan.com.

Her får du bare lige et par snapshots fra dagene, der gik og som sagt, lover jeg at vende tilbage med fornyet styrke – lige om lidt 🙂

dukker 2


Processed with VSCOcam with t1 preset

Dukkerne er fra China Town i Singapore. De går sikkert i stykker for et godt ord, men nøj hvor er de cute

Regnbue og særligt lys lige henover vores hus

Processed with VSCOcam with t1 preset

Vi har fået lavet ny forhave med skagensstakit. Jeg ELSKER at komme hjem til det syn her.

8 tanker om “Hvad har jeg gang i?

 1. Hvor køber jeg juniorsengetøjet fra Lucie Kaas?

  1. Hej Louise.
   Det er først lige blevet præsenteret på messen, så det rammer nok først butikkerne i løbet af de næste par måneder, men jeg er sikker på, at du finder en forhandlerliste på Lucia Kaas hjemmeside. Desværre kender jeg ikke deres forhandler sådan lige uden at undersøge sagen, men jeg har lagt et link ind til deres hjemmeside. Kh Dorte

   1. Nå så forstår jeg bedre jeg ikke kunne finde det nogen steder.
    Tak for dit hurtige svar!

    1. Velbekomme, jeg håber du finder det – det var en fed økologisk bomuld og lækkert at røre ved og motivet taler jo for sig selv 🙂

 2. Hvor lyder det bare spændende Dorthe og ikke mindst med din lille sviptur til Spanien, glæder jeg mig til at høre mere om.

  1. Og det er på trapperne, alt det du skal høre mere om – tankevækkende ord og oplevelser. Glæd dig

 3. Spændende tid du går i møde :0) Rigtig god tur til Spanien, jeg smutter selv en tur til Barcelona på lørdag :0)

  1. Åhhh Barcelona, det er så skønt! Rigtig god tur Katja 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.