Udgivet i 1 kommentar

Indret dit udeliv {Gæsteindlæg}

1 Mamamaruska_Udeliv_terrasse_roser

Jeg har i mit ferie-fravær inviteret nogle piger, som inspirerer mig, til at skrive her på bloggen. I dag præsenterer jeg jer for Maria-Therese fra bloggen Mamamaruska, som vil skrive om udeliv. Hos Mamamaruska er alting lyst og pastelfarvet – et minimalistisk og feminint universe med plads til børn og familieliv. Byd hende velkommen.

Jeg elsker sommer! Sol, varme og bare tæer er en skøn kombination – og når den danske sommer arter sig, findes der intet bedre end at være udendørs hele dagen.

Allerede da vores nye hus lå på tegnebrættet, vidste jeg, at drømmen var at få en træterrasse udfra vores køkkenalrum. Det, at kunne åbne fløjdørene og træde lige ud, var som en drøm. Jeg ELSKER at have bare tæer, og træ er bare et skønt materiale at gå på. Jeg så idyllen for mig: Sommerglade unger, blomster i krukker, oliventræer, kølig hvidvin under et lunt tæppe, hyggelige grillaftener, udfladning i hængekøjen og afslapning med stråhat og gode magasiner.

Heldigvis lykkedes det mig at overtale (læs: plage) manden (efter mange timers overvejelser) til at gå med til en træterrasse.

3 Mamamaruska_7_redigeret


For et par uger siden gik drømmen så i opfyldelse – det tog min far og manden en weekend, men så stod den der også – MIN terrasse! Den er alt, hvad jeg har drømt om og lidt til. Den forlænger vores alrum, som nu synes stort og åbent. Den harmonerer godt med huset og sammen skaber den rammen om perfekte uderum.

5 Mamamaruska_3_redigeret_ny
6 Mamamaruska_1_redigeret
2 Mamamaruska_8_redigeret

Jeg er fan af udelivet om sommeren, og har store planer for haven. Når man starter fra scratch med en have, tager det tid. Man må tage opbygningen i etaper, hvis man som jeg, hverken har tid eller penge til at lave en skøn have over en weekend. Men det skal nok blive godt med tiden. Det ved jeg. Jeg er så småt ved at anlægge et stort bed op til terrassen, hvor man kan sidde og nyde synet og duften fra de mange roser. Ren idyl i mine øjne. Jeg glæder mig som et lille barn til næste sommer, når det hele er frodigt og færdigt at se på. Men færdig bliver jeg nok aldrig…

Næste skridt er indretningen. Opskriften på det perfekte uderum inkluderer for mig pastelfarver, hvide og blide nuancer, hygge og ikke mindst blomster. Masser af (lyserøde) blomster og andre hyggelige detaljer. Jeg har samlet nogle ønsker her.

Mamamaruska_shopping collage

Jeg har mange drømme for vores nye terrasse og håber at der i løbet af sommeren flytter et par enkelte ting ind. Jeg venter gerne på at finde eller bygge det helt rigtige – nu er første skridt på vejen til det perfekte (pastelfarvede) udeliv taget.

Rigtig god sommer fra Maria-Therese – find mig på Instagram som @mamamaruska eler på min blog her.

Tekst og foto: Maria-Therese S. Pedersen

1 tanke om “Indret dit udeliv {Gæsteindlæg}

  1. […] Jeg håber at i vil læse med – i finder indlægget lige her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.