Udgivet i 2 kommentarer

Kitsch shopping og feminin indretning i soveværelset

Fanden tog ved mig, da vi kom hjem fra ferie, så et par søm blev flyttet, en krog blev skiftet og voila, så fik jeg lige ændret lidt nyt at se på i soveværelset. Vores indretning er en smule feminin, så jeg forsøger at indrage lidt grafiske detaljer også. Jeg har købt en kitch clutch med hjem fra Thailand – tiden må vise, om jeg får den brugt, når feriefeberen har lagt sig.

Når jeg er på ferie, nyder jeg at trække stikket ud og holde pause fra alle vaner og rutiner. Den første tid, finder jeg det altid svært at komme ned i gear, men når jeg så rammer bunden (på den gode måde), så går der ikke mange dage, før end min hjerne pludselig stor-producerer – inden du ved af det, gibber det i hele kroppen efter at komme hjem og se på det hele med nye briller.

Jeg har egentlig en seriøs og prioriteret liste over projekter, men jeg kunne ikke vente på at manden også var klar til at lege bolig-bygger-mand, så jeg var nødt til (midt i kuffertudpakningen) at flytte et par søm, et par puder og et par billeder. I dag får I glimt fra soveværelset, men det gik også ud over vores repos og pigernes værelse.

Soveværelse_indretning_clutch_outfit 6

Soveværelse_indretning_clutch_outfit 5

Soveværelse_indretning_clutch_outfit 4
Jeg hader synet af et fjernsyn, ikke mindst tanken om at indrette et rum omkring et tv – ikke desto mindre, så eksisterer det altså i vores hjem, også i soveværelset. Jeg flyttede et par familiebilleder, så de nu hænger over tv´et og min store Playtype plakat med “B” blev flyttet fra repos´et til soveværelset.

Krogen, hvor jeg hænger outfits frem til den kommende dag, er blevet skiftet. Den gamle kronhjort har jeg været træt af alt for længe (rimelig passé), men da vi her har at gøre med en impulsiv handling, så har jeg selvfølgelig ikke lige været ude og anskaffe mig noget andet toplækkert. Jeg havde en liggende, som jeg har beklædt med Libertystof, og den er trods alt mere neutral at have på væggen – indtil jeg en dag finder en bedre erstatning.

Soveværelse_indretning_clutch_outfit 3

Jeg har naturligvis shoppet lidt på vores ferie, og lige så meget som jeg elsker eksklusive varer, så elsker jeg altså også at shoppe ragelse. Glæden ved en eller anden kitch dingenot fra Chinatown varer nok ikke lige så længe, som købet af en Miu Miu clutch, men ind imellem hiver jeg noget bras med hjem, som aldrig får lov at forlade mig igen.

På denne tur havde jeg en mission – jeg ville have mig en lille clutch-sag fra Thailand – du ved nok de der smukke hidsigt farvede broderier, som de er kendt for i Thailand. Jeg fandt denne, som jeg er ret begejstret for. Tænker på, at den kunne være et frisk pust til mit ellers ret klassiske outfit med den pudderfarvede nederdel her.

Soveværelse_indretning_clutch_outfit 2 Soveværelse_indretning_clutch_outfit 1

Jeg ved udemærket godt, det ikke er sidste nye skrig, men jeg er jo ligeglad – den gør mig glad 🙂

Har du også sjove indkøbs strategier, når du rejser på ferie? Hvad køber du altid med hjem?

English recap: I returned from our very perfect and absolutely lovely holiday and one of my first actions was to to some minor redecorating in our bedroom… just little things; a couple of pictures moved around and a new hook for my daily outfits. Just enough change to make me happy in the middle of all the unpacking. I brought back with me a kitchy clutch with Thai embroidery in intense colors. High fashion? Not so much but it makes me happy and I plan on wearing it together with my powdered nude skirt from H&M.

………………………………………………

LINKS:
See more from our bedroom (one year ago) here
See the skirt in action in this post

2 tanker om “Kitsch shopping og feminin indretning i soveværelset

  1. […] Læs om Auping og puder her – puderne har jeg modtaget til test Se andre vinkler af mit soveværelse her […]

  2. […] andet element af überraschung. Nogle gange er det en vintagecardigan, et statementsmykke eller en kitsch accessorie, men til dette outfit er det altså en karryfarvet […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.