Udgivet i Skriv en kommentar

Mine Instagram favoritter disse dage

I dag sender jeg kærlighed ud til jer alle. Vel hjemme igen efter en fantastisk ferie, har vi behov for lige at lande, pakke ud, vende døgnet på plads osv, men for jeres interesse for gæstebloggerne skal I have lidt ny inspiration med til rygsækken.

Jeg tænkte, at jeg blot ville stemple ind med lidt kærlighed til jer alle – jeg vil takke jer for jeres interesse for mine gæstebloggere – jeg kan se, I er mange, som har kigget forbi, hvilket er dejligt, når jeg nu har lokket andre til at bruge lidt tid på indlæg. Jeg selv elsker at finde nye inspirationskilder, og derfor deler jeg i dag tre af mine favoritbrugere på Instagram. Skal jeg kigge forbi dine favoritter, så vær mere end velkommen til at smide brugernavn i kommentarfeltet. Her er et par af mine crushes.

@barewunderbar – underskønt univers af have, bolig og livsnyderi. Siden jeg for over tre år siden faldt over Rakels blog har jeg været fortryllet i hendes fine verden. Hun har heldigvis taget magien med over på IG, og det elsker jeg!

PS. Rakels mand er en dygtig illustrator, og jeg drømmer om en dag at lade et af hans ansigter flytte ind hos mig.

IMG_3313.JPG

IMG_3308.JPG

IMG_3309.JPG

IMG_3311.JPG

@Nectarandstone – dessert designer fra Melbourne med en mission om at drive den smukkeste kagebutik der findes. Jeg elsker alt som er sødt og alt som er smukt, så profilen er perfekt at lade sig inspirere af – men vær indstillet på at blive fristet.

IMG_3257.JPG

IMG_3256.JPG

@kenziepoo – fab editor af det verdensomspændende online magasin La Petite Magazine, som nyligt er blevet publiceret i tryk (ikke i Danmark dog). Rachelle bag profilen har en nærmest hvid IG-feed, som med rene statements og linjer inspirerer til såvel personlig stil som bolig.

IMG_3270.JPG

IMG_3269.JPG

Hvordan bruger du Instagram og hvad er en god feed for dig – skal det være personligt og hverdagsagtigt eller bare være smukt? Fortæl fortæl …

English recap: These are some of my Instagram crushes that I wanted to share with you. Feel free to write a username in the comments if there’s one I should pay a visit and also feel free to follow me – @by_bakinterior, thats me

……………………..

LINKS:
Nectar & Stone Homepage here
Bare Wunderbar blog here
La Petite Magazine here
Want to see more of my IG recommendations? Go here

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.