Udgivet i 3 kommentarer

Nyt iPad etui med plads til tastatur og notesbog

Praktisk rejsegrej skal der til, så jeg nåede lige at sy mig et nyt iPad etui før vi rejste. 

Jeg havde egentlig tænkt mig at gemme det her indlæg, til jeg var hjemme igen, men efter flere opfordringer til at vise mit iPad-etui frem, så får I da lidt mere at se allerede nu.

Jeg har sådan set været super glad for mit tidligere iPad-etui (det lavendelfarvede med neongule tryk og quiltdetaljer), men det kunne ikke rumme et tastatur, så da vi skulle rejse, besluttede jeg en eftermiddag at smække et nyt sammen. Det blev med mit håndtrykte grafitti-tekstil, og jeg havde lige præcis en enkelt rest med kobberfarvet silkebånd liggende, så lykken var ærlig talt gjort.

Kufferten er pakket med 5 Kufferten er pakket med 6 iPad etui

Kufferten er pakket med 8

Foeret er lyserødt og af noget helt almindeligt lagenlærred, mens grafittistoffet blev quiltet i lige baner med ca 2 cm. mellemrum. Tasken blev dejlig, og jeg har nu plads til min notesbog, et par kuglepenne og iPad´en med tastaturet til. Når man ikke rejser med en labtop, så er det altså rart nok at have “miniudgaven” i orden, ikke mindst at kunne beskytte den lidt på turen.

Jeg bruger tynd pladevat, når jeg quilter. Jeg er mest glad for den helt tynde, som ikke forhandles hos Stof2000, men den tynde som de har, kan nu også sagtens bruges. For et stivere look, kan du også prøve at eksperimentere med flere, evt i to lag, men det bliver et helt anden stift etui. I har spurgt til en vejledning, og uden at love noget, skal jeg nok skrive det på min to-do, som noget jeg kunne surprise jer med på et tidspunkt.

English recap: Before we left I decided to make myself a new sleeve for my iPad. I bought a keyboard since we haven´t brought a laptop with us, but the old sleeve was too tiny to contain the keyboard. This new one I made with my own home printed textile and it is large enough to hold both iPad, keyboard, notebook and a couple of pens – perfect I tell you. 

………………………………………

LINKS:
I showed you my old sleeve with neon printing here

3 tanker om “Nyt iPad etui med plads til tastatur og notesbog

  1. Hvor er det lækkert, du burde producere og sælge dem, jeg ville i hvert tilfælde gerne købe et. Hilsen en med meget begrænset fingersnilde 😉

    1. Det gjorde jeg tidligere men ikke mere desværre – pris og arbejdsindsats kom op at tottes og deres veje måtte skilles

  2. […] Nyt iPad etui med plads til tastatur og notesbog | by.bak …Praktisk rejsegrej skal der til, så jeg nåede lige at sy mig et nyt iPad etui før vi rejste. Jeg havde egentlig tænkt mig at gemme det her indlæg, til jeg var …Kan du besøge hjemmesiden […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.