Dansk design, god lyd til din music
Bolig

Larm og ro i samme produkt // Vind Dansk design

(In english below) Elsker du ikke bare, når noget funktionelt også er smukt – og endnu mere, når du har mulighed for at VINDE det?? Det er dansk design, når det er bedst, det er roligt og balanceret, mens anvendelsen i den grad lægger op til en fest.

Jeg har sagt det før, jeg er fan af de danske KREAFUNK-drenge, som lige nu lancerer nye og handy produkter, der sikrer en god dansestemning på kontoret (eller hvor du nu er).

Der er to lækkerheder på vej til butikkerne, som jeg især flirter lidt med: aMOVE og aGROOVE – de er skisme da flotte, synes I ikke? Og på mange måder ganske forenelige med mit inspirations-moodboard, som jeg viste i sidste uge (her).

aMOVE3aMOVE2amove_whiteamove_black03

aMOVE, som er lækker og kompakt, ikke mindst udstyret med en fin læderstrop, som i min bog giver den ekstra point, er en “portable music player”, som trådløst via bluetooth spiller din favoritmusik fra f.eks. iPhonen eller anden enhed.

Ikke alene kan den afspille dine playlister, men den har indbygget mikrofon, så du rent faktisk kan tage dine opkald herigennem også. Den kører i 20 timer før den skal lades op igen, hvilket jo må være rigeligt til en dags hygge. Lille er den også med målene 70x163x50 mm og inkluderer desuden bl.a. USB-indgang og AUX. aGROOVE kan vist mere eller mindre det samme, dog er den lidt mindre og så kører den op til 24 timer ad gangen, men har til gengæld ikke en indbygget mikrofon.

agroove_white agroove_black02aGROOVE3

Hvis du er HIFI-nørd, så må du hellere selv læse alle de tekniske features, som jeg ikke forstår en dyt af – jeg er ærligt talt mest begejstret for designet og det faktum at deres produkter virkelig formår at levere god lyd – jeg behøver ikke forstå, hvordan lyden bliver god – bare den er det!

VIND med KREAFUNK
De søde KREAFUNK drenge har sponseret en aGROOVE og en aMOVE, som jeg udlodder først ved en Instagram-konkurrence (starter i dag), dernæst på Facebook om ca. en uge. Følg med mig på Instagram (@by_bakinterior) og på bloggens Facebook-side (her), hvis du vil have chancen for at vinde.

English recap: Don´t you just love it when functionality combines with good design? The danish design duo KREAFUNK now presents some new products and among them are these two portable music players. 

The sound from theses portable music players is incredibly good and the design – well does´t it speak for it self? I´m a fan and therefore I am thrilled to give you guys the opportunity to win one of each. I will post a give away on Instagram (today, find me as @by_bakinterior) and in a week another give away on the Facebook page (here)

Las week I shared my inspiration with you (here) and this music player absolutely fits in with the Muji style.

…………………………………

LINKS & CREDITS:
KreaFunk homepage and product descriptions here

by.bak instagram profile: @by_bakinterior
by.bak on Facebook here

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Reply
  Helle Rick
  august 21, 2014 at 18:50

  Wou, lige sådan en fætter jeg mangler. Lille, praktisk og forhåbentlig god 😉

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   august 21, 2014 at 21:59

   Hej Helle – jeg er sikker på den er god. JEg har en af deres hylder me dhøjtaler i og lyden er virkelig overraskende fin. 🙂

 • Reply
  Linette Wich
  august 21, 2014 at 20:52

  Mint – helt uden tvivl 🙂

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: