Udgivet i 3 kommentarer

Nye varer fra Kristina Dam

Ingen skal gå glip af disse interiør nyheder fra Kristina Dam, så se med her og vær klar til at tabe dit hjerte – det har jeg gjort!

I, som har fulgt med længe nok, ved, at jeg er stor fan af Kristina Dam, så det kan nok ikke komme bag på nogen, at jeg igen i denne sæson må fremhæve et par nyheder fra selvsamme. Er du vimmer mand, jeg er helt fjollet med det kvind-folk og tænker, at det må være en fest, at kigge ind i hendes hovede.

Jeg tror, at min skulptur fra Kristina Dam er mit allerbedste køb i hele 2014 – jeg elsker den hver dag! Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skal have fingrene i minimum én af de nyeste ting fra hendes katalog. Måske du kan gætte, hvad det bliver?

KrisitnaDamStudio_cubetable-interior KrisitnaDam_botanic-postcards

KrisitnaDamStudio_marbleperspective-pack KrisitnaDamStudio_themagazinekeeper-pack-black KrisitnaDamStudio_mirrormirror-interior

Botanic er en ny fotokunst serie lavet i samarbejde med fotograf Tuala Hjarnø. Serien består af 6 plakater i 70×100 cm og 4 plakater i 50×70 cm.

The Magazine keeper hedder den fine sorte kanvas magasinholder i egetræ. Detaljer som  med messingfødder samt en marmorplade på toppen til at stille en kop eller andet på gør den absolut outstanding – ja excuse my french! Den fås også i lys kanvas

The Cube table i rød marmor  – RØD! Er godt klar over, vi stadig kører lys marmor, og grøn og endda rosa, men rød til det fine egetræ er da bare fuldstændig delikat!

Marble Perspective – den skal jeg i hvert fald have! En marmorplade med guldgraveringer, som kan bruges som enten skærebræt, bordskåner eller blot til pynt.

Mirror Mirror et nyt spejl der kan rotere. Det er væghængt og midterdelen kan rotere fra side til side, der er brugt antique og kobber spejlglas, så spejlet har et unikt særpræg, hvilket jeg synes, er en virkelig fin detalje.

Er nødt til blot at ønske Kristina Dam tillykke med alt det flotte nye. Jeg er imponeret over, hvor meget fint og nyt, hun kan nå at præsentere os for, og jeg tør slet ikke tænke på, hvad mere hun har i skuffen til os.

English recap: I absolutely love the talented danish designer Kristina Dam. Now she is introducing some new and well made interior items and I´m ready to find a place in my home for all of these. Congratulations to Kristina with this wonderful addition to her collection.

…………………………………….

LINKS:
Kristina Dam Studio homepage here
See my sculpture from Kristina Dam, best buy in 2014, here

Follow this blog on bloglovin
Follow this blog on Facebook
Follow this blog on Pinterest

3 tanker om “Nye varer fra Kristina Dam

  1. Wow, wow, wow!
    Stort tillykke og tak til Kristina for nogle super flotte ting.

  2. Hvad tid kommer det i shoppen?

    1. Hej Bettina, jeg ved desværre ikke hvad tid, det kommer i shoppen, men det er kommende varer, så der går nok lidt endnu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.