0
Rejser

På date med mit kamera

Jeg er draget til Merida i Spanien, en slags studietur med fokus på bæredygtighed, og selskabet er helt i top.

Mit kamera og jeg er taget på date med et par håndfulde andre bloggere. Vi er inviteret med for at se og opleve den smukke natur omkring bæredygtige tomatproduktioner og for at italesætte vigtigheden af bæredygtighed.

Det er Knorr som inviterer og jeg skal ikke være bleg for at indrømme, at det overraskede mig at høre, at Knorr har et stort fokus på bæredygtighed. Jeg er især interesseret i at høre deres tanker omkring forskellen på økologi og bæredygtighed. Tænker du nogensinde over disse to begreber og hvad lægger du mest vægt på?

IMG_3891-0.JPG

Jeg knipser løs med kameraet og hiver at stemningsfulde og smukke billeder i kassen, som jeg vil glæde mig MEGET til at dele med jer. Lige nu kan i få et lille recap fra dagen i går.

IMG_3888.JPG

Den opmærksomme læser har nok bemærket at jeg har lokket med adskillige indlæg som endnu ikke har ramt siden, f.eks. lidt Thailandsbilleder, nogle shoppeopdagelser fra Island og noget om Svaneke. Dem skal I nok få, men lige nu er der bare så mange fine nyheder på bolig- og designfronten, og jeg har samtidig en lidt for presset program.

Hvad vil I helst have først: Flere Designnyheder eller feriebilleder?

English recap: so right now I am in Spain. I have a date with my camera, some lovely bloggers and Knorr who is the host of this trip. We are going to hear about their production which is very focused on sustainabilty – this fact actually surpriced me I have to admit. I hope to be able to share some beautiful pics from the tomato frields in a while.

……………………………………….

LINKS:
Follow this blog on Bloglovin
Follow this blog on Facebook
Follow this blog on Pinterest

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Trine Mikkelsen
  29. august 2014 kl 8:33

  Fed tur – og godt med fokus på bæredygtigheden, sammen med økologien. Jeg må indrømme, jeg godt kan blive lidt ærgerlig, når man tænker på det spild, der kan være ifm. økologi. Som dengang jeg købte en øko-and, og opdagede, at den var opdrættet økologisk herhjemme, men slagtet i Holland o.O A’ hva’?! Og jeg kan forestille mig, at problematikken rækker langt udover det jeg selv kan forestille mig 😉 Enjoy Spain! Glæder mig til at høre mere.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   5. september 2014 kl 11:34

   Undskyld det sene svar, min tid har simpelthen ikke rakt til at være struktureret og så mistede jeg dig … Du har ret, meget ret. Det er jo kun en bid af dit eksempel som fungerer, nemlig selve økologien men hvis vi så slipper ultra meget CO2 ud for at transportere dem giver det jo ingen mening …

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.