Udgivet i 5 kommentarer

Spisevaner på rejsen og mit gravid look

20140804-211629-76589020.jpg

Om at se gravid ud i Singapore, om fornuftige og acceptable valg af måltider på rejsen og et tip om feriefrisuren.

Mit udgangspunkt er altid at hverdagsregler er til for at blive brudt på en ferie. Jeg er i det hele taget meget pragmatisk indrettet, og affinder mig i meget lille grad med restriktioner.

Det i sig selv vanskeliggør jo min tilværelse, når jeg nu kan konstatere, at jeg ikke reagerer super positivt på gluten, ikke?!

På vores ferie besluttede jeg mig for nogle grundregler: morgenmad skal bestå af jugurt med frugt og ahornsirup, efterfulgt af proteiner i form af æg og kød. Er der herefter appetit til mere, må jeg tage én ufornuftig ting fra buffetten (og det ender som regel med en pandekage eller french toast). Samme regel gælder i øvrigt for pigerne, som endvidere elsker et glas mælk til morgenmaden. I Asien er det for så vidt ikke svært at undgå gluten, for jeg kan vælge ris og kartofler istedet for pizza og pasta, og det har jeg så valgt at gøre med enkelte undtagelser. Som snack har jeg haft nødder på mig og bananer og så har jeg bestemt ikke negligeret mit fripas til at spise alle de is, jeg har lyst til.

Når det så er sagt, tog jeg lige en detour i Singapore. Vi boede privat hos vores venner, og der sker altid et eller andet skørt i knolden på mig, når jeg entrerer udenlandske supermarkeder. Jeg synes, det er interessant at glo alle hylder igennem, og finder altid sjovt slik, morgenmadsprodukter og kiks, som jeg liiiige er nødt til at prøve af. Cocopops med mini skumfiduser er et godt eksempel, eller de der runde tykke vafler, som man bare propper i brødristeren, og dernæst fyldes alle hullerne med ahornsirup (hvem sagde usundt??). Nå, men det betød, at jeg en af de sidste aftener i Singapore gik på date med min kæreste og en “gravidmave”. Er helt sikker på der blev set skævt til mig på restauranten, mens jeg glad drak Cloudy Bay (hvidvin), eftersom jeg blev vurderet til at være gravid. Jeg fik så mange nik og smil med blikket rettet mod den fine strutmave, I ved godt, hvilket blik jeg mener ikke?! Jeg må også selv sige, at jeg sgu var en lækker gravid iført min yndlings Leo-kjole fra Kokoon. Kun fordi jeg ikke var hjemme i København, accepterede jeg misforståelsen, og tog det afslappet, ha ha.
Her er et glimt af to lækre sushimiddage jeg he nydt i henholdsvis Singapore og Hua Hin

20140804-211519-76519311.jpg

Jeg håber, I nyder sommeren derhjemme – i morgen får I endnu et gæsteindlæg fra skønne Christina, som inviterer jer med ind i hendes garderobe.

PS. På Instagram har jeg på opfordring lavet en tutorial på feriefrisuren. Find den under #diyhairbybak

20140804-210613-75973224.jpg

English recap: As you might remember I startet out on a glutenfree diet a while back. I discovered that I actually react very positive to the diet so on our trip to Asia I decided to only eat a little of gluten. The week we spent in Singapore though was full of white bread, waffles and much more (I dived in to the great gluten sea) which resultet in a pregnant belly (thats how I look after consuming gluten). My husband and I actually went on a date whilest I looked pregnant and I’m quite sure that the wine I drank didn’t really go as politcally correctnes for the waiters that clueless believed I was with child, ha ha.

I hope you’re enjoying the summer still. PS. I made a tutorial on Instagram if you want to copy my vacation hairdo. Find it at #diyhairbybak

5 tanker om “Spisevaner på rejsen og mit gravid look

  1. Jeg ville ønske, at jeg ikke kendte “blikket”, men det gør jeg desværre godt. Men hvor er det fedt, at du er ligeglad – i ferier er ALT tillads med hensyn til mad, sådan er det hos mig. De to måltider på billederne ser umådelig lækre ud – mums!
    /tina

    1. Hej Tina. Jeg tror nu alle kvinder kender til det men vi er nok nogle kvinder som nok lider mere under det. Jeg er nødt til bare at grine lidt af det men det frustrerer skam også

    2. Hej Tina. Er helt enig – ferier er lige med minus regler men man er lidt splittet for på den ene side bil man gerne have det godt og spise gode sager men samtidig bliver man jo dagligt konfronteret med resultatet af sine synder når man hopper “gravid” i en bikini

  2. Hihi nogle gange nytter det bare heller ikke at forklare så hellere bare nyde aftenen 🙂 Lyder som om i har det skøøøønt. Dejlige billeder du poster <3

    1. Jamen vi HAR haft det meget skønt tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.