Udgivet i 3 kommentarer

Super brunch tæt ved Amager Strand

Brunch på Amager_dining in copenhagen_Wulff og Konstali 12

I rækken af anbefalinger til steder at spise (brunch) og gå hen (med børn) i København, kommer her endnu en Amager-perle. Skøn stemning, skøn brunch, lækker foodshop – og tæt på stranden. Hvad mere kan man forlange?

Der skal meget til, før jeg decideret konstaterer, at Ingolfs Kaffebar har fået konkurrence, men det er immervæk tilfældet. God brunch, lækker foodshop, såååå hyggelig stemning og perfekte åbningstider for vi med børn.

Før vi rejste på ferie, havde jeg fire dage alene hjemme med pigerne, og en af morgenerne ville vi altså spise morgenmad på restaurant. Det går pigerne vildt meget op i!

Kom med indenfor hos Wulff & Konstali på Lergravsvej, Amager #selvfølgelig.

Post_Brunch på Amager_dining in copenhagen_Wulff og Konstali 2
Brunch 1
Brunch på Amager_dining in copenhagen_Wulff og Konstali 13

Konceptet er skønt, for du afkrydser blot de 5 eller 7 ting fra spisesedlen, som du ønsker, og netop derfor fungerer det genialt for en børnefamilie. Børn spiser i sagens natur forskelligt, både hvad angår mængde og hvilken mad, der er tale om. Min absolutte favorit fra spisesedlen er den halve avocado med sesamfrø, saltflager og olivenolie. Yoghurten er også god og den og æggene blev da også børnenes foretrukne, da vi tog på tøsebrunchtur, mens far ungede den Roskilde (han tror, han anses som på bølgelængde med den gængse festivalgænger, men dét kan jeg forsikre jer, at han ikke bliver “konservative Morten”). Vi købte en helt flaske sød, koldpresset æblemost, og bragte resten af flasken med hjem.

Wulff & Konstali har en foodshop på Islands Brygge også, men kun i denne filial på Amager, serveres brunch. Den ligger i gåafstand til Amager Strandpark, og da de åbner kl 9, er det et perfekt sted at starte før strandturen.

Stedet fungerer både som cafe og foodshop og køleskabene bugner af lækre drikkevarer, frosne madretter som chili con carne, jordskokkesuppe, bolognese osv. Her er super hyggeligt og den afslappede indretning gør det tilpas behageligt at opholde sig med børn i selskabet. Skal du købe is til dig og børnene, så forhandles Hansens økologiske flødeis, bl.a. den super lækre lakrids isvaffel, som jeg er stor fan af.

Du kan tage metroen til Lergravsparken Station og gå hertil på under 5 minutter.

This foodshop sells wellproduced ready-to-eat meals as well a breads and cakes and it´s a hidden gem on Amager. Find it on Lergravsvej by taking the metro to Lergravsparken Station and walk there in less than 5 minutes.

English recap: As you maybe know from a former post one of my favorite places to eat and relax is Ingolfs Kaffebar on Amager, but now there´s a contester nearby. Wulff & Konstali is a great foodshop and cafe situated in a walking distance to Amager Strandpark (the great Copenhagen beach).

Join me and my girls as we payed a visit earlier this summer. Are you attending to eat a brunch then you´ll probably love the concept as you simply choose from the order slip which either five or seven things you´d like and this way you build your personal brunch set.

……………………….

LINKS:
Wulff & Konstalis homepage here
Read my post about Ingolfs Kaffebar, the other gem on Amager here
All posts on Copenhagen here

Brunch på Amager_dining in copenhagen_Wulff og Konstali 3
Brunch på Amager_dining in copenhagen_Wulff og Konstali 5
Brunch på Amager_dining in copenhagen_Wulff og Konstali 7
Brunch på Amager_dining in copenhagen_Wulff og Konstali 11
Brunch på Amager_dining in copenhagen_Wulff og Konstali 16
Brunch 2

3 tanker om “Super brunch tæt ved Amager Strand

  1. Hi there! Last April I was invited in Copenhagen by BObles. My friend and I enjoyed CPH by metro and bike. We also joined the beautiful beach ♡ For sure I will visit CPH next year again with my husband and kids. Love it!

    kind regards,

    Stephanie
    http://interieur-coosje.blogspot.nl/

    1. Hi Stephanie – so lovely to hear you enjoy Copenhagen. Hope you enjoy some of my Copenhagen-updates then – I follow you on Instagram but now I also found your blog and love it! Have a great day, best wishes from Dorte

  2. Jeg har stadig ikke besøgt stedet men den har stået på to do listen flere måneder :0) Det ser super lækkert ud og hvilken skøn indretning..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.