Udgivet i 15 kommentarer

Bryllupsmedley // 1 års bryllupsdag

2013-09-14 02.40.33

I dag skal I spammes med billeder fra vores bryllup. Det er i dag præcis 1 år siden, vi sagde ja til hinanden, og det er i dag præcis den dag, vi allerhelst vil se tilbage til en perfekt dag.

Først vil jeg bare sige tak til jer, som har lagt søde og opmuntrende kommentarer til det sidste indlæg (her). Anna skal nok komme på banen igen, og heldigvis hjalp det væsentligt på humøret at besøge hendes ven – der blevet krammet max igennem.

I dag er vores bryllupsdag, den første af slagsen, og vi er faktisk lidt rystede over det, fordi det år bare er fløjet afsted. Meget er hændt, og vores hverdag er markant anderledes end for et år siden, på den positive måde altså, så vi fejrer dagen med stor glæde.

Ovenstående faktum forklarer vist også, hvorfor jeg aldrig er nået til det indlæg, jeg havde forestillet mig at lave – det hvor I blev inviteret lidt med til vores bryllup. Derfor tænkte jeg også, at jeg i dag skal bloggen indhylles i vores bryllupsmedley så værsågod: Vores bryllupsdag i billeder.

2013-09-14 02.48.51
makeup
negle
Brudekjole_slæb
2013-09-14 02.50.52
2013-09-14 03.05.57
brudeslør1
Dorte_prep
Brud 1
Bryllups medley
Ringe
endelig tak_ekstra kopi
Brudepar_redigeret
Kirke redigeret
Brudebuket
Brudepar 20
2013-09-14 04.30.35-1
Brud og Anna foran kirke_redigeret
Brud 1_retouch mave
Brud og Anna 3
Mia og Freja
Il Buco bryllup 1
Mia og Dorte_redigeret2
Brud på Il Buco
Il Buco bryllup
Brud tale
Il Buco bryllup 4
2013-09-14 07.14.22
Brudevals
Brudeparret stikker af
Brudekjole_slæb dagen derpå

Vi havde den dejligste dag, perfekt og nede på jorden. Il Buco på Islands Brygge lagde perfekt ramme til vores rustikke bryllup. Vi blev forkælet og badet i kærlighed af de bedste venner, familie, dygtigt personale og fantastisk god mad og drikke. Jeg snupper gerne en dag præcis magen til en gang mere, og så det sidste billede vidner om, fik jeg også danset igennem.

Hvis de næste år skal flyve med samme hastige fart, så skal jeg snart påbegynde min pension, så jeg tror jeg vil benytte indlægget til selv at huske på at sagtne farten bare den smule, som jeg kan være herre over, hvis jeg da kan.

Er der nogle af jer, der har et tip til hvordan man får det hele med og sagtner farten? Så del gerne!

15 tanker om “Bryllupsmedley // 1 års bryllupsdag

 1. Dejlige, dejlige billeder. Stort tillykke med dagen, og hvor er det et skægt billede med kjolen post-fest 🙂

 2. Dejlige billeder og man kan rigtig mærke stemningen / finde den afslappede stemning.
  Jeg har også lige fejret 1 års bryllupsdag med manden min – du kan se min 1 års dag på min blog:
  http://mitelement.blogspot.dk/2014/09/a-trip-down-memory-lane.html

  Og mht til at sætte farten en smule ned; hvis jeg kendte koden til dette havde jeg været millionær. Jeg kan slet ikke følge med og min krop synes pt at mærke “speed på tiden” pt. og er ved at sige fra 🙁

  // Rikke //
  Mit element

 3. Hvor var du bare fantastisk smuk den dag 🙂

  1. Ja der er et par heldige skud imellem søde, knus

 4. Sikke en smuk dag – det ser man tydeligt 🙂 Tillykke med bryllupsdagen!

  1. Tusind tak, gid alle må få så skøn en dag, bare en gang i livet 🙂

 5. Kære Dorte.

  Jeg sidder og smiler med en lille tåre i den ene øjenkrog. Fantastisk smukke billeder fra en fantastisk smuk dag – tak fordi du deler. Lykken lyser ud af jer <3 Stort tillykke med det første år – må de næste mange blive fantastiske.

  Kærlig hilsen,
  Rikke

  1. Tak sødeste, tænkt at du bliver rørt 🙂 Knus

 6. Stort Tillykke med bryllupsdagen!!! Smukke billeder! Kram v

  1. Hej V, tusind tak smukke selv 🙂

 7. Smukke billeder af smukke mennesker – og ditto kjole (husker også at jeg sidste år komplimenterede det enkle snit)!
  Skægt at se, hvordan dit smil bliver større og større, som dagen/aftenen skrider frem! Fra “det her er meget seriøst/stort/bevægende” til “fest og farver”! 🙂
  Tillykke til og med jer!

  1. Hej Anette, det er sjovt bemærket, det har jeg slet ikke tænkt på, men du har jo ret og jeg var altså også ganske nervøs til at starte med, både pga. kirkeopmærksomheden og ikke mindst for at skulle holde tale. Tak for de pæne ord, kjolen har lige bragt lykke over endnu et bryllup – skønt at vide 🙂 Kh Dorte

 8. Stort tillykke og hvor er det bare nogle dejlige billeder med masser af smil :0) Utroligt som pigerne bare virker så små i forhold til dine billeder nu.. Tiden går stærkt..

  1. Sjovt du synes det, for vi talte lige om herhjemme, at de ligesom har fundet deres udtryk nu og at det kun er nogle cm. højde, der afslører året, som er get… det opleves måske mindre udtalt for os, som er tæt på dem hver dag 🙂 Rigtig god dag Katja og tak for de altid søde ord

 9. […] er nu 2 år siden, at jeg selv blev gift (se masser af billeder fra dagen her), og jeg spørges stadig jævnligt til vores lokation, valg af brudekjole, gode råd til […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.