0
Bryllupstips & -forberedelser

Bryllupsmedley // 1 års bryllupsdag

I dag skal I spammes med billeder fra vores bryllup. Det er i dag præcis 1 år siden, vi sagde ja til hinanden, og det er i dag præcis den dag, vi allerhelst vil se tilbage til en perfekt dag.

Først vil jeg bare sige tak til jer, som har lagt søde og opmuntrende kommentarer til det sidste indlæg (her). Anna skal nok komme på banen igen, og heldigvis hjalp det væsentligt på humøret at besøge hendes ven – der blevet krammet max igennem.

I dag er vores bryllupsdag, den første af slagsen, og vi er faktisk lidt rystede over det, fordi det år bare er fløjet afsted. Meget er hændt, og vores hverdag er markant anderledes end for et år siden, på den positive måde altså, så vi fejrer dagen med stor glæde.

Ovenstående faktum forklarer vist også, hvorfor jeg aldrig er nået til det indlæg, jeg havde forestillet mig at lave – det hvor I blev inviteret lidt med til vores bryllup. Derfor tænkte jeg også, at jeg i dag skal bloggen indhylles i vores bryllupsmedley så værsågod: Vores bryllupsdag i billeder.

2013-09-14 02.40.332013-09-14 02.48.51makeupnegleBrudekjole_slæb2013-09-14 02.50.522013-09-14 03.05.57brudeslør1Dorte_prepBrud 1Bryllups medleyRingeendelig tak_ekstra kopiBrudepar_redigeretKirke redigeretBrudebuketBrudepar 202013-09-14 04.30.35-1Brud og Anna foran kirke_redigeretBrud 1_retouch maveBrud og Anna 3Mia og FrejaIl Buco bryllup 1Mia og Dorte_redigeret2Brud på Il BucoIl Buco bryllupBrud taleIl Buco bryllup 42013-09-14 07.14.22BrudevalsBrudeparret stikker afBrudekjole_slæb dagen derpå

Vi havde den dejligste dag, perfekt og nede på jorden. Il Buco på Islands Brygge lagde perfekt ramme til vores rustikke bryllup. Vi blev forkælet og badet i kærlighed af de bedste venner, familie, dygtigt personale og fantastisk god mad og drikke. Jeg snupper gerne en dag præcis magen til en gang mere, og så det sidste billede vidner om, fik jeg også danset igennem.

Hvis de næste år skal flyve med samme hastige fart, så skal jeg snart påbegynde min pension, så jeg tror jeg vil benytte indlægget til selv at huske på at sagtne farten bare den smule, som jeg kan være herre over, hvis jeg da kan.

Er der nogle af jer, der har et tip til hvordan man får det hele med og sagtner farten? Så del gerne!

English recap: Today is our first wedding day and since the years that has passed flew so quickly I decided to make this date a deadline to get some of the pictures organized – and why not share some of them with you guys?

…………………………………..

LINKS:
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se alle mine bryllups indlæg her

Du kunne også være interesseret i

15 Kommentarer

 • Reply
  Marina / cand.mor
  14. september 2014 kl 13:21

  Dejlige, dejlige billeder. Stort tillykke med dagen, og hvor er det et skægt billede med kjolen post-fest 🙂

 • Reply
  Rikke
  14. september 2014 kl 17:55

  Dejlige billeder og man kan rigtig mærke stemningen / finde den afslappede stemning.
  Jeg har også lige fejret 1 års bryllupsdag med manden min – du kan se min 1 års dag på min blog:
  http://mitelement.blogspot.dk/2014/09/a-trip-down-memory-lane.html

  Og mht til at sætte farten en smule ned; hvis jeg kendte koden til dette havde jeg været millionær. Jeg kan slet ikke følge med og min krop synes pt at mærke “speed på tiden” pt. og er ved at sige fra 🙁

  // Rikke //
  Mit element

 • Reply
  brinklercph
  14. september 2014 kl 18:11

  Hvor var du bare fantastisk smuk den dag 🙂

 • Reply
  Camilla
  14. september 2014 kl 19:22

  Sikke en smuk dag – det ser man tydeligt 🙂 Tillykke med bryllupsdagen!

 • Reply
  thatnordicfeeling
  14. september 2014 kl 21:17

  Kære Dorte.

  Jeg sidder og smiler med en lille tåre i den ene øjenkrog. Fantastisk smukke billeder fra en fantastisk smuk dag – tak fordi du deler. Lykken lyser ud af jer <3 Stort tillykke med det første år – må de næste mange blive fantastiske.

  Kærlig hilsen,
  Rikke

 • Reply
  Vanessa
  15. september 2014 kl 9:48

  Stort Tillykke med bryllupsdagen!!! Smukke billeder! Kram v

 • Reply
  Anette
  15. september 2014 kl 22:11

  Smukke billeder af smukke mennesker – og ditto kjole (husker også at jeg sidste år komplimenterede det enkle snit)!
  Skægt at se, hvordan dit smil bliver større og større, som dagen/aftenen skrider frem! Fra “det her er meget seriøst/stort/bevægende” til “fest og farver”! 🙂
  Tillykke til og med jer!

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   16. september 2014 kl 14:47

   Hej Anette, det er sjovt bemærket, det har jeg slet ikke tænkt på, men du har jo ret og jeg var altså også ganske nervøs til at starte med, både pga. kirkeopmærksomheden og ikke mindst for at skulle holde tale. Tak for de pæne ord, kjolen har lige bragt lykke over endnu et bryllup – skønt at vide 🙂 Kh Dorte

 • Reply
  Katja Astrup
  17. september 2014 kl 8:37

  Stort tillykke og hvor er det bare nogle dejlige billeder med masser af smil :0) Utroligt som pigerne bare virker så små i forhold til dine billeder nu.. Tiden går stærkt..

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   17. september 2014 kl 9:02

   Sjovt du synes det, for vi talte lige om herhjemme, at de ligesom har fundet deres udtryk nu og at det kun er nogle cm. højde, der afslører året, som er get… det opleves måske mindre udtalt for os, som er tæt på dem hver dag 🙂 Rigtig god dag Katja og tak for de altid søde ord

 • Reply
  5 rustikke festlokaler til bryllup i København | By Bak
  22. april 2016 kl 9:52

  […] er nu 2 år siden, at jeg selv blev gift (se masser af billeder fra dagen her), og jeg spørges stadig jævnligt til vores lokation, valg af brudekjole, gode råd til […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.