0
Rejser Spanien

Charmerende Merida // Min tur til Spanien

Jeg har forelsket mig i den lille spanske by Merida og i en håndfuld skønne bloggere, som jeg ikke kendte for bare en uge siden. I dag får I lidt spansk stemning

Jeg er på mange måder et heldigt menneske, ikke mindst fordi mit blog-arbejde ind imellem forsødes af spændende oplevelser. Turen til Spanien i sidste uge var således en af de ekstra spændende opgaver, og jeg glæder mig meget til at indvie jer i alle de tanker, som det har sat igang. Jeg brygger på et indlæg omkring økologi og bæredygtighed, men før jeg trykker “udgiv” skal jeg lige have mine tanker helt på plads… forholde mig lidt til alt det, jeg har lært og hørt.

I mellemtiden vil jeg til gengæld gerne dele byen Merida med jer, for den i sig selv er ganske fantastisk! Minder mig en del om italienske Perugia, med de gamle ruiner, kampestensbyggede kirker mv. og hotellet vi boede på, var da også et tidligere kloster.

Merida Spanien Fotograf Dorte Bak

Merida Spanien Fotograf Dorte Bak

Merida Spanien Fotograf Dorte Bak

Merida Spanien Fotograf Dorte Bak

Merida Spanien Fotograf Dorte Bak

Merida Spanien Fotograf Dorte Bak

Merida Spanien Fotograf Dorte Bak

Merida Spanien Fotograf Dorte Bak

Det er nu ikke fordi jeg fik set meget af byen, fordi vi var igang med Knorr´s faglige program fra tidlig morgen til langt ud på eftermiddagen, og hvis ikke vi sad i en bus for at komme fra markerne, så var vi fuld gang med at snakke på kryds og tværs. Det blev til et par timers shopping, hvor vi indsnusede byen og så spiste vi ude den ene aften efterfulgt af et par drinks på en total hyggelig bar midt i de gamle ruiner. Jeg er klar til at rejse tilbage – og jeg rejser gerne i det samme selskab endnu engang. De skønne blogdamer var bare fantastiske, og jeg synes det er utroligt at man kan sætte et så forskelligartet hold og alligevel skabe en succes.

Ovre på Facebook kan du deltage i lodtrækningen om en top lækker portable musicplayer. Gå til siden her for at finde konkurrencen.

English recap: Last week I went to Spain together with Knorr and a handfull of bloggers. I fell in love – both with the bloggers and the country and Merida is a charming old gem. You should go there – I am ready to return anytime.

……………………………………….

LINKS & CREDITS:
Foto af Dorte Bak

Follow this blog on Bloglovin, Facebook & Pinterest

Se indlægget om Hotellet, vi boede på her
L
æs om temaet for bloggerturen her

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.