0
Bolig inspiration

Brug granit og marmor i indretningen

Marmor og granit indretninglinks

1. Marmorkrukke fra Louise Roe // 2. Glaskrukker med stenlåg fra Nordstjerne // 3. Marmor skærebræt fra Kristina Dam Studio // 4. Granitplade fra Louise Roe // 5. Bord fra Normann Copenhagen // 6. Marmorplade fra Louise Roe //  7. Brun marmorbakke fra Nordstjerne // 8. Marmorborde fra Ferm Living // 9. Marmor kagerulle fra Nordstjerne // 10. Kasse med marmorlåg fra Nordstjerne // 11. Bord fra byKATO

Granit og marmor er naturmaterialer som i høj grad er populære i indretningen. I dag viser jeg jer både stort og småt med fokus på marmor og andre natursten.

Det er stadig meget populært og efterspurgt med de rå stenmaterialer i indretningen, og på de seneste messer er der endnu engang blevet præsenteret adskillige variationer af design med marmor, granit og lignende.

Jeg synes, jeg vil vise jer lidt af det, jeg er faldet over, og jeg kan godt afsløre, at der er enkelte ting, som jeg allerede er ved at bestille hjem til mig selv.

Jeg er nu også faldet over et mere budgetvenligt og rent faktisk super pænt bord fra Ellos*. Det kunne jeg sagtens se i mit hjem og prisen er absolut fornuftigt, hvad synes du om bordet?

Marmor og granit indretningenFind bordet her*

Det er lidt sjovt at tænke på, hvor kikset vi alle syntes marmor var for bare nogle år siden. I 80´erne var jeg bare en lille pige, men dengang var der marmor overalt – det er meget af det, som vi nu slæber med hjem fra diverse loppemarkeder, og det er det samme som vi i et par årtier har rynket på næsen ad. Men, sådan er det jo med trends, og nu tænker jeg blot over, hvor længe det mon holder – trods alt er jeg i skrivende stund igang med at installere mit marmor skrivebord, og det håber jeg at værdsætte i mange år frem – uden at det bliver kikset.

jeg ved jo at nogle af jer ikke er marmorfans, har I mon overgivet jer?

English recap: Marbles, granit and other stones are still very hot in the home decor and therefore I want to show you some of the things I have been introduced to lately. What do you think about all the marbles? I know that some of you readers have never gotten used to it, maybe now you have?

……………………………………

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.