0
Bolig inspiration Hverdagsmad Opskrifter

Efterårsdrømme, mode og en hverdagsopskrift

Efteråret sniger sig langsomt ind på os, og jeg er klar til det. Jeg drømmer om varme hyggestunder, varme efterårsretter, mode og intense farver.

Hvert år ved denne her tid, sker der et eller andet i mit hjerne. Jeg glæder mig altid til efteråret, til sweatre, tørklæder, cardigans, sokker, ild i ovnen, supper og brændte farver. Jeg har samlet lidt af alt det jeg drømmer om lige fra hyggestunder, boligønsker og garderobe-investeringer. Ikke mindst skylder jeg jer enopskrift på mine kyllingedeller med parmesan, som er glutenfri.

Efterårsdrømme_collage

  1.  Quiltet og comfy nederdel fra BLACK SWAN fashion her
  2. Lækker bohemian efterårsstil her
  3. Knit dress med lækre patentdetaljer og lynlås ved knæene, BLACK SWAN fashion her
  4. Vi skal helt sikkert i dyrehaven og se brændte farver (Kilde ukendt)
  5. Lædernederdel fra danske Whiite her*
  6. Jeg ønsker mig SÅ meget at få kat igen, mit hjerter sukker
  7. Armbånd fra Hipanema her
  8. Chunky boots fra Billi Bi her*
  9. Hvem vil ikke hygge sig i en blød silkeplaid? Denne fra Semi Basic her
  10. Snydt, har allerede købt det lækre tørklæde her, Zara
  11. Fiiineste heels fra Ganni her*
  12. Tube skirt med print fra Malene Birger her*
  13. Dejlige efterårslune supper med kant, denne fra Madbanditten her
  14. Nyeste skud på Ikeas PS kollektion, er fjollet med den stol, men ved desværre ikke hvornår den kan købes

Bare fordi man er blevet BLACK SWANkonsulent, kan man jo godt drømme om andre labels, og jeg synes der er rigtig mange gode bud på nederdele på markedet for tiden.

For noget tid siden havde jeg stor succes med en lille selvopfundet variation af kyllingefrikadeller. I var mange, der spurgte til en opskrift, og den behøver jeg ikke snyde jer for.

Processed with VSCOcam with f2 presetKyllingedeller 1

Opskrift
500 gram kyllingefars
2 fintrevne gulerødder
skvæt hvidløgsolie
3 finthakkede forårsløg
1 æg
ca 30 gram groftrevet  eller hakket parmesan
2 spiseskefulde boghvedemel
Salt og peber

Ingredienserne røres sammen med undtagelse af boghvedemelen, som jeg venter med at røre i til senere. Stil farsen på køl i en times tid, rør melen i farsen og lad den hvile yderligere 15 minutter, hvorefter de er klar til at blive stegt på samme måde som almindelige frikadeller. Sørg for at de ikke steges for længe, så de ikke bliver tørre.

Kan både serveres med pasta og pesto, som vi har gjort, men en rustik mos af kartofler, søde kartofler og pastinak er også godt her til efteråret.

Jeg har sådan lyst til at høre lidt om, hvad du bliver mest glad for at læse her på bloggen, så kunne du ikke lokkes til at dele lidt om dig, din alder, kan du bedst lide bolig, mode, børn eller mad her på bloggen?

English recap: I absolutely look forward to fall, I do that every year around this time. There´s just something about every season and the intense colors of fall combined with the cosy indoor togetherness is just to die for. I dream of warm yet feminine wardrobe additions as well as home improvements and yes… I also dream of having a cat again.

………………………………………

LINKS & CREDITS
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

* Dette er et affiliate link, hvilket betyder at jeg tjener en mindre kommision af salget, hvis du køber via linket. Det har ingen betydning for din pris, men giver mig blot lidt fortjeneste for mit arbejde ved skærmen – læs min reklamepolitik her

Se flere indlæg i samme stil her

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.